MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: DailyBusiness intra pe social networking

Unul dintre cele mai dinamice siteuri de business de la noi, DailyBusiness va anunta astazi relansarea si cateva noi servicii:

  • Key People – un fel de LinkedIn, daca am inteles bine, despre cine sunt oamenii care conteaza in business-ul local.
  • Real-Estate Premium – un serviciu de anunturi real-estate premium din online-ul romanesc, orientat catre proprietati imobiliare exclusiviste.
  • DailyBusiness TV – platforma video orientata catre consumatorii de informatii de afaceri.
  • DailyBusiness Press & Blogs Review – ce e mai interesant in presa si pe bloguri, in fiecare dimineata.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Fara comentarii

  1. constructorul says:

    In sfarsit se apuca de lucruri serioase

  2. Sebastian says:

    Am încercat să-mi creez un profil Key People…Nu am cum/unde. Sau selectează ei cine este și cine nu este om cheie?Oricum, ciudat, cu iz de spam.Sper să nu am dreptate.

  3. Mihai says:

    @sebastianEste un link mare acolo de inregistrare :)uite-l si aici http://www.dailybusiness.ro/keypeople/conturi/inregistrareSucces.

  4. Sebastian says:

    @mihai: Mulțumesc, mă înregistrasem deja, problema mea era cum îmi creez profilul (acolo unde adaugi nume, experiență, vârstă, poză etc.), nu cum mă înregistrez. Am cont, sunt logat și cam atât… Sau poate nu mă uit eu unde trebuie? 🙂

  5. Sebastian says:

    @mihai: Linkul tău are echivalentul acesta.Ce-mi doresc eu este asta.

  6. Mihai says:

    @sebastianAcum am inteles intrebarea. Parcursul e destul de intuitiv, il descriu aici: Dupa logare se acceseaza Profilul meu si se modifica datele cu optiunea Modifica.E posibil sa fi fost niste disfunctionalitati temporare pe o anumita versiune de IE, da-mi de stire daca mai intampini probleme. Inregistrarea pare ca functioneaza ok, vad ca deja s-au inregistrat cu succes cca. 10 persoane noi. Mersi.

  7. A.Faith says:

    interesant. eram curios când o să apară ceva de genul ăsta şi la noi. păcat că realizarea nu-i tocmai “the best” din punct de vedere tehnic.

  8. Sebastian says:

    @Mihai: Utilizez un Macbookpro. Pe Safari nu funcționează link-ul iar pe Firefox îmi dă mesaje gen “Exista erori in datele introduse.”. Sorry.Deci problema era la mine nu la voi. 🙂 Am să-mi actualizez profilul când ajung la un Windows.

Comentează