MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce este democratia?

Cand eram student, visam sa fac tot felul de filmulete. Pe atunci nu exista Internet (la noi), nici telefonie mobila si nici gand de YouTube sau terminale cu camera foto. Acum cand am atatea instrumente la indemna, dar nu am timp. Daca as avea, m-as inscrie in competitia “DEMOCRACY VIDEO CHALLENGE”.

Practic e vorba de un concurs de scurt metraje care sa continue ideea “Democratia este …” intr-un efort de a promova dialogul global despre democratie.

Participantii la concurs trebuie sa aiba cel putin 18 ani, sa creeze un film (documentar de fictiune, actiune, animatie, muzical) care sa nu depaseasca 3 minute, sa fie in limba engleza sau sa fie subtitrat in limba engleza si sa-l incarce pe canalul special de pe YouTube pana la data de 31 ianuarie 2009.

Castigatorii vor beneficia de o vizita in S.U.A. platita integral de catre organizatori si vor participa la spectacolele de gala organizate la Hollywood, New York si Washington, D.C. si gazduite de Directors Guild of America si Motion Picture Association of America.

Lansarea oficiala a competitiei va avea loc miercuri, 15 octombrie, iar regulamentul este disponibil aici.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Fara comentarii

  1. Razvan Girmacea says:

    Interesant proiect, m-a impresionat deja filmuletul cu Arab diary

  2. A.Faith says:

    mi-a zis şi mie cineva despre chestia asta, dar am crezut că e un concurs gen pcnews, adică un scam. se pare că nu-i deloc aşa.

Comentează