MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Exista o dubla viralitate?


Astazi are loc primul Maraton International Bucuresti, organizat de Asociatia Bucharest Running Club, in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti, agentia Saatchi&Saatchi si cu sprijinul Federatiei Romane de Atletism.

Echipa de creatie a Saatchi&Saatchi – care a luat vineri un loc 3 intre agentiile concurente la Golden Drum – a realizat filmuletul de mai sus pentru a promova intr-o maniera neconventionala acest eveniment.

Nu am aflat daca filmuletul a fost creat pentru a imortaliza jocul de glezne in public al actorului deghizat in atlet sau e vorba de un clip filmat ca un reality video si menit sa se raspandeasca online.

De fapt nu conteaza raspunsul. Mi-a venit in minte o alta idee: “dubla viralitate”. Practic actiunea porneste in offline, in real life si se continua online, ca farsele lui Buzdugan pe vremuri. Sau ca aici.

Tags: ,

Fara comentarii

  1. A.Faith says:

    păi.. cred că există. mi se pare mie sau chestia asta a fost folosită şi de cei care s-au ocupat de lansarea Radio Zu? Parcă făcuseră grafitti prin Bucureşti. Şi au atras atenţia asupra lor. pe Blogoree.ro chiar a deschis cineva un topic să întrebe cine sunt ăştia, Radio Zu, că a tot auzit de ei.

  2. Cristi Rus says:

    Foarte slab. Sau hai sa-l copiem pe Remi Gaillard. http://www.youtube.com/watch?v=n9ApRjtwwTU

  3. Anonymous says:

    Mai bine am da-o pe Retro…. Uite:Manafu.Blogspot.com

Comentează