MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Harta Politicii

Cand am intrat in blogosfera, unul dintre primele lucruri interesante descoperite a fost Harta Publicitatii realizata de Vivi. Aseara, Dorin imi spunea de un nou proiect marca Vivi, Harta politicii din Romania.

Pe scurt, Harta Politicii ne arata cat de activi au fost politicienii nostri in acest mandat sau mai corect spus, cat de mult au chiulit de la exercitarea functiei.

Aseara, la filmarile pentru “spotul electoral”, regizorul m-a chestionat destul de “dur” pentru a-mi surprinde reactiile si a scoate raspunsuri sincere de la mine. Am preluat in raspunsurile mele una din ideile enuntate de Vivi pe Votezi.ro: ma voi informa inainte de vot!

Cred ca Harta Politicii ne ajuta sa ne facem o imagine despre cei care candideaza din nou anul acesta. Vivi da aici mai multe detalii despre initiativa sa, din care eu am preluat ideile:

90% din deputații americani au absenteismul sub 10%, în timp ce doar 15% de la noi sunt atât de conștiincioși.

70 de deputați (20%) au tras chiulul la mai mult de jumătate din voturi și majoritatea sunt bine sănătoși.

Peste 200 din acești deputați candidează din nou. 40 din cei 70 care au lipsit jumătate de mandat au tupeul să candideze din nou!

Tags: ,

1 comentariu

  1. […] mi-a adus aminte astazi de Harta Politicii, un proiect independent despre care am mai scris pe blog acum patru ani. Va invit sa il vizitati daca sunteti ca mine. E un loc in care va faceti o idee cat […]

Comentează