MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce viteza prinzi online?

Din copilarie am fost un fan Mitsubishi. Dar nu al masinilor, ci al avioanelor “Zero“, celebre in bataliile din cel de-al doilea razboi mondial. Cei mai putin pasionati de avioane ar putea sa identifice acest model cu cel folosit adesea in operatiunile kamikaze.

Masinile acestui brand le-am cunoscut putin mai tarziu, mai precis in 2000, cand am participat la un drive test cu mai multe modele de la diversi importatori. Atunci am condus spre mare o Mitsubishi Carisma. Am ramas cu amintirea unei masini rapide si usor de manevrat. A fost prima data cand am trecut de 170 km/h, eu nefiind vitezoman (stiu, nu e ceva cu care sa ma laud!).

Locul Carismei a fost luat intre timp de Lancer Evolution, care a ajuns acum la a 10-a generatie. Daca nu as fi avut o masina la aparitia ultimului Lancer, as fi trecut pe la ei pentru un drive test. Imi place mult cum arata.

Pasiunea pentru brand m-a determinat sa sustin o competitie inedita proaspat lansata de Mitsubishi pentru promovarea modelului Lancer Evolution. Sub numele Control 10, Mitsubishi propune un joc online in care cei pasionati de masini isi pot dovedi maiestria la “sofat”.

Pentru a participa in concurs, doritorii trebuie sa se inscrie pe site-ul www.control10.ro si sa finalizeze cele 9 niveluri ale jocului. Dupa nivelul al 9-lea sa creeze propria piesa de arta din elemente ale modelului Mitsubishi Evolution pe care sa o salveze in competitia finala. Toate piesele de arta inscrise in competitie vor fi incarcate automat pe site.

Fiecare nivel al jocului trebuie sa fie finalizat consecutiv, dar nu neaparat in aceeasi sesiune. Participantii pot finaliza jocul cand doresc, dar nu mai tarziu de 31 ianuarie 2009.

Marele premiu consta intr-o experienta de ice driving in Finlanda cu un Mitsubishi Evolution, incluzand biletul de avion si cazare hotel, masa, echipament pentru cursa, transport etc. Regulamentul complet il gasiti aici.

Nu sunt pasionat de jocuri pe calculator, dar mi-am incercat si eu maiestria la nivelul 1. Nu stiu insa ce au crezut cei din jurul meu, vazandu-ma cum trageam cu viteza de mouse pe birou!?

Comentează