MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Importanta Internetului

OK, cu totii am auzit cat de important este si devine Internetul astazi. Nu-stiu-ce raport facut de Deloitte (daca nu gresesc) spune ca in 2009 presa scrisa si-ar (putea) gasi sfarsitul. Poate exagerez. E mai mult decat posibil, caci nu am citit raportul respectiv. Dar titlul m-a dus cu gandul la cresterea importantei Internetului intre mass-media.

Citeam zilele trecute pe site-ul lui Petrisor Obae despre intelegerea facuta de marii producatori de bunuri de larg consum pe marginea reclamelor la produsele destinate copiilor. La ce m-am gandit instant? La Internet, fireste. Va fi o platforma alternativa tocmai buna pentru promovare, un spatiu nealterat inca de reglementari.

Florin Grozea a publicat niste topuri anuale de la iTunes si Last.fm. Ce mi-a atras atentia? Prezenta in top a Coldplay si Nine Inch Nails, doua trupe care au oferit gratuit muzica pe Internet, sub diverse forme. Si iar m-am gandit ce tare e Internetul.

Si daca nu v-am convins, va mai spun una auzita la radio. Cica in nu stiu ce tara s-a facut un sondaj care a revelat ca respondentii ar alege sa renunte la sex pentru doua saptamani decat sa stea fara Internet tot atat.

Acum v-am convins?

Tags:

Comentează