MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Patru bloguri pentru reader-ul tau

Nu ma mai uit in arhiva, dar cred ca am prezis pe recent ca anul asta vom vedea multe bloguri specializate. Desi multi dintre bloggeri acopera subiecte despre online, in afara de “Stirile din publicitatea online” ale lui Vivi si “Webservatorul” lui Alex Visa, nu imi vine un alt blog notabil dedicat Internetului.

In ultima luna, au aparut insa 4 bloguri care acopera subiecte legate de Internet, pe care vi le recomand cu caldura:

Blog Standout – Lansat astazi de Ionut Oprea, om de baza la IAB Romania, dar mai ales cunoscut ca fondator al primei agentii de publicitate pe bloguri (BlogAgency, la vremea aceea). Blog Standout va acoperi in primul rand social media si online marketing.
Post recent: Greseli frecvente in alegerea blogurilor potrivite pentru o campanie

reFresh.ro – Avandu-l “la butoane” pe Costin Cocioaba, IBU Project Manager la ProTV si specialist in online, reFresh isi propune sa aduca in prim-plan idei, proiecte, schimbari si decizii din online.
Post recent: Viralul “una cu gura mare la metrou” a.k.a. “campania Cosmote”

CapsLock – Cei mai cunoscuti bloggeri romani, Zoso si Bobby Voicu, au pus la cale CapsLock, unde scriu idei, analize, pareri despre industria online din Romania.
Post recent: Blogway.ro: merita sa platesti pentru blogul tau?

StrategistDin ciclul “shameless self promotion”, va recomand si blogul lansat de mine in urma cu cateva zile. Clar orientat pe noutati si idei din social media, Strategist va aduce s cate ceva din media (traditionala) si advertising.
Post recent: Ce poate invata blogosfera de la Paul Arden (part 1)

p r o m o
Cum integrezi Social Media in activitatile si campaniile de PR?

Comentează