MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Noi start-up-uri vin la Web-Club

Am inceput sa caut in urma cu mai bine de o saptamana noi proiecte online. Cum spuneam si atunci pe blog, in ultimii doi ani am creat cateva ocazii bune pentru expunerea start-up-urilor online de la noi. Si am in continuare idei pentru promovarea lor.

Una dintre acestea este aducerea a 7 start-up-uri la Web-Club pe 18 martie, ocazie cu care lansez seria “Lucky 7“. Practic, periodic voi sprijini cu idei, relatii si alte resurse 7 proiecte online. Voi reveni cu detalii.

Ma intorc la Web-Club. Ideea e de a pune fata in fata noi proiecte cu antreprenori cu experienta sau oameni din companii. Pe langa membrii Web-Club voi invita si alte persoane relevante pentru aceasta editie.

CUM AJUNG SA PREZINT LA WEB-CLUB?
In primul rand, doresc sa aduc proiecte noi, care nu aumai fost prezentate la alte evenimente. Apoi, importanta este ideea si viziunea din spatele proiectului.

CE TREBUIE SA FAC?
Daca vrei sa fii unul din “Lucky 7“, trebuie doar sa imi trimiti pe e-mail (cristian [.] manafu [@] evensys [.] ro) o scurta prezentare in genul celor de pe blogul IN-BETA (pe structura de acolo). Nu uita sa incluzi un telefon mobil.

CE URMEAZA?
Voi primi propuneri pana vineri seara, urmand sa aleg peste week-end cele 7 proiecte, iar pana luni dimineata anunt selectia finala.

CE SE INTAMPLA LA EVENIMENT?
Vei putea sa iti prezinti proiectul in fata unor oameni cu experienta, sa obtii feedback valoros, sa faci networking si nu in ultimul rand sa iti promovezi proiectul.

In panel-ul de feedback vor fi Orlando Nicoara (MPI), Calin Fusu (Neogen), Vlad Stan (SeedMoney), Daniel Enache (1000 Tiny Tigers).

PROMO: SOCIAL MEDIA TRAINING FOR COMMUNICATORS | DOAR 30 DE LOCURI!

Comentează