MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Lupt si eu pentru Gruia

Gruia a implinit ieri 2 anisori. La multi ani, piticule!

Gruia s-a nascut retinopatie de prematuritate care – asa cum ii spune numele – apare la unii copii a caror retina nu este dezvoltata suficient inainte de nastere. Fratele sau geaman a trecut peste acest risc si este bine acum. Gruia insa nu. E nevazator.

Pana acum nu exista tratament atestat pentru copiii cu aceasta boala. De curand insa, doi copii au fost tratati in China cu celule stem. Starea lor s-a imbunatatit, nu dramatic, insa au inceput sa distinga obiecte. O sansa pentru Gruia ar fi deci o operatie in China.

Tatal sau a facut un website: www.gruiasfightforsight.com cu mai multe informatii despre boala sa si despre tratamentul de care are nevoie. A postat si filmulete intr-un cont pe YouTube.

Gruia are nevoie de 27.500 de dolari. Pana s-au strans 15.500 de dolari.

Stiu ca multi oameni dintre cei care citesc acest blog s-au implicat deja in alte campanii. De aceea vin cu urmatoarea propunere.

Daca este cineva interesat de serviciile mele de consultant in social media si de ce pot eu sa ofer in aceasta zona, eu il voi asista gratuit timp de 3 luni in schimbul unei donatii de minimum 1.000 euro in contul lui Gruia.

Nu intru detaliile colaborarii aici si acum. Cei interesati ma pot contacta pe e-mail.

Tags:

Comentează