MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Despre Microjobs.ro

Am reusit dimineata doar sa anunt Microjobs.ro in mai putin de 140 de caractere. Acum abia am prins putin timp liber, dupa o prima zi a PR Forum.

Multumesc! Multumesc echipei Zoom-Studios & Co (guys, trebuie sa va scot la obere!) pentru implicarea neconditionata in Microjobs.ro. Multumesc celor care au postat primele job-uri si celor care ne-au recomandat pe Twitter si pe bloguri. Multumesc presei care ne acorda atentie si ne promoveaza.

Microjobs.ro este un proiect care s-a nascut dintr-o ambitie. Aceea de a arata “ca se poate”. Cred ca astazi, mai mult ca oricand, conteaza sa aratam ca putem face prin a face efectiv. Mai mult, e ambitia de a arata ca universul microblogging-ului este foarte ofertant – important e sa ai o idee! – si ca Twitter e cu siguranta fenomenul anului 2009.

Este si ambitia mea de a face un proiect… unul… un prim proiect din multitudinea de idei si “proiecte de sertar”. Si nu in ultimul rand e o demonstratie ca un grup de oameni care abia se cunosc pot pune la cale un astfel de proiect. A fost practic un exercitiu de vointa si un tur de forta.

Am dezvoltat acest proiect intr-o saptamana, lucrand mai mult noptile, printre multe alte proiecte. Nu l-am facut pentru bani. E un experiment. Avem cateva noi functii in minte si le vom implementa in saptamanile urmatoare. Important este sa se auda de el si mai ales sa fie util. Ne intereseaza mai mult sa vedem oameni cu job-uri noi (via Microjobs.ro) decat sa numaram sute / mii de job-uri si traficul generat.

Am fost intrebati de investitii in proiect, de caile de monetizare, break-even si alte detalii de business. Microjobs.ro ramane momentan un experiment.

UPDATE: O lamurire. Microjobs.ro nu e primul serviciu de acest gen. Exista la nivel international cel putin 2-3 initiative cumva similare. Inca un aspect. Microjobs.ro nu are nicio legatura cu serviciul Microjobs deja existent. Este doar o coincidenta de nume.

UPDATE 2: Joi, 2 aprilie, va invit la Open Coffee pentru a discuta despre viitorul Microjobs.ro. Vom prezenta acolo planurile noastre de dezvoltare.

Comentează