MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Aseara la Web-Club

Din cand in cand cu totii avem nevoie de un reality check. Din multe puncte de vedere chiar si criza prin care trecem este un reality check pentru noi toti. Aseara la Web-Club am avut o intalnire pe care eu o vad drept un moment in care oamenii din online si-au pus cateva intrebari si s-au confruntat cu realitatea.

Tema serii a fost “Is online advertising overrated?“, o idee sugerata de un amic din advertising care intr-o scurta discutie telefonica incerca sa ma puna in fata realitatii” “Online-ul nu e un cal breaz precum se arata!”.

In ceea ce fac sunt deschis la orice ideee. Trebuie sa fiu astfel pentru a nu rata oportunitati. Si cred ca aseara am fructificat o oportunitate. Am avut o dezbatere puternica, care pe unii i-a amuzat, pe altii i-a speriat, pe cativa (sau mai multi) i-a indignat sau dezamagit. Pe mine m-a bucurat, chiar daca unele observatii m-au vizat direct.

Vreau sa reiau discutia de aseara peste ceva vreme sau sa o duc mai departe, sa ii gasesc o continuare fireasca.

La finalul intalnirii, eu am ramas cu intrebarea: “Are online people overrated?“. Au scris despre eveniment, printre altii, Tudor, Piticu si Arhi.

UPDATE: Inregistrarea dezbaterii de la Web-Club poate fi vazuta aici.

P R O M O
MICROJOBS.RO: CAUTA SAU OFERA JOB-URI VIA TWITTER
SOCIAL MEDIA TRAINING: O NOUA EDITIE PE 7 MAI. ULTIMA IN 2009!
STRATEGIST.RO: BLOG DE SOCIAL MEDIA

Comentează