MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Doneaza vechea ta geanta

Ai o geanta veche pe undeva prin casa sau cea pe care o porti e destul de batrana? Nu o arunca, doneaz-o unui copil defavorizat prin programul “Pr1ma Geanta”, initiat de Crumpler si Ovidiu Rom. Si daca vrei sa iti iei apoi o geanta noua, Crumpler ofera un discount generos. Afla detalii aici.

Online: Doua concursuri auto

Doua portaluri auto ofera doua masini in doua “curse” foarte interesante: Automarket ofera un Fiat Grande Punto intr-o cursa virtuala in care conteaza foarte mult cati sustinatori ai. ProMotor te invita sa testezi un Opel Insignia si daca reusesti sa inregistrezi cel mai mic consum, pleci acasa cu masina.

Gagdets: Cum imi protejez telefonul

E o tactica buna sa oferi spre test produse premium. Vei vedea ca marea majoritate a reactiilor vor fi pozitive. Nu stiu daca aceasta a fost strategia echipei de la HusePiele.ro cand mi-a oferit spre testare o husa de telefon creata manual, insa eu am numai lucruri bune de zis despre brandul Piel Frama. Am inceput sa imi protejez telefonul mobil de cand mi-am luat primul BlackBerry si tin foarte mult sa am mereu cu mine husa lui originala. Este Mai mult ››