MANAFU*

Abonamente Evensys

Gagdets: Cum imi protejez telefonul

E o tactica buna sa oferi spre test produse premium. Vei vedea ca marea majoritate a reactiilor vor fi pozitive. Nu stiu daca aceasta a fost strategia echipei de la HusePiele.ro cand mi-a oferit spre testare o husa de telefon creata manual, insa eu am numai lucruri bune de zis despre brandul Piel Frama.

Am inceput sa imi protejez telefonul mobil de cand mi-am luat primul BlackBerry si tin foarte mult sa am mereu cu mine husa lui originala. Este o husa simpla, ca o teaca. Modelul Piel Frama pentru BlackBerry Bold este mai sofisticata. Telefonul este bine prins intr-o “rama” de piele, ecranul fiind protejat cu o clapeta ce se inchide cu o capsa. Stiti ideea! Are si dispozitiv de prindere la curea.

Nu sunt insa genul de utilizator pentru o astfel de husa. Cred ca se adreseaza mai mult celor care apreciaza un accesoriu de calitate si in acelasi timp obisnuiesc sa isi tina telefonul la brau.

Eu prefer genul “teaca” sau holster, cum ii zice BlackBerry, cel putin pentru ca port telefonul in buzunar si apoi pentru ca am posibilitatea (unica cred) de a avea doua stiluri de avertizare sonora: unul cand tin telefonul afara, altul cand e in holster. BlackBerry ofera si optiunea de a-ti seta avertizarile diferit cand telefonul e in holster fata de momentul in care e tinut in afara sa.

Am vazut ca de ceva timp pe HusePiele.ro a aparut si brandul NOREVE Saint-Tropez, ce ii tinteste probabil pe cei care vor o husa “mai fashion”.

Comentează