MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Va invit la Launch48

Nu mi-am arogat pana acum niciun rol in Internetul romanesc, desi am aparut in media in diverse ipostaze. Si nici nu caut asta acum. Meseria asta de organizator de evenimente si dorinta mea de a face mereu lucruri noi mi-au dat multe ocazii sa strang oamenii din mediul online in diverse locuri, sub anumite pretexte.

Poate intr-o zi o sa numar toate evenimentele despre online facute. Sau poate, mai degraba, am sa fac o lista cu oamenii care au fost alaturi de mine in cateva sau toate si o sa le multumesc pe rand. Pentru ca nu as fi putut sa le fac fara ajutorul celor din jur: vorbitori, participanti, sponsori, oameni de bine, media etc.

Va invit acum sa fiti inca o data alaturi de mine la cel mai mare si mai incitant eveniment pe care l-a vazut antreprenoriatul online din Romania: Launch48.

Dupa cateva saptamani de discutii cu echipa Launch48 de la Londra am primit unda verde pentru a face Launch48 Romania la NetCamp. Practic, vechiul Net Start-Up devine Launch48 Romania.

Ce este Launch48?
Pe scurt, este un eveniment care urmareste lansarea unor aplicatii web in maximum 48 de ore. Da, vorbim de lansarea efectiva!

Partea frumoasa ca totul se face in echipa, pornind de la o idee si fara a urmari finantari sau beneficii materiale. Este un strigat “Just Do It!” pentru online-ul local.

Cum se desfasoara?
Oricine poate veni cu o idee. O sa fac un eveniment complet gratuit in care orice pasionat va putea veni cu o propunere de proiect. Are 1 minut sa convinga sala ca merita facut.

Dupa doua runde de votari democratice, sunt alese 3-4 proiecte, iar participantii pot alege in ce echipe vor sa lucreze pe aceste idei. Inca o data spun, nu se ofera nimic altceva decat un cadru pentru a lucra organizat pe un proiect.

Unde sunt mai multe informatii?
Stiu, suntem un pic in intarziere cu anuntarea NetCamp, insa imi propun sa recuperez pe parcurs. Astazi ne-am propus sa actualizam site-ul NetCamp si sa lansam Launch48Romania. Pana atunci, va invit pe www.launch48.com.

Cine se poate implica?
Oricine! Avem locuri in organizare pentru oricine: oameni de business, designeri, dezvoltatori, oameni de marketing si PR. Vom avea mentori care vor sfatui si un board care va verifica amanuntit punerea ideilor in aplicare.

Cine sustine Launch48 Romania?
Evensys va asigura mare parte din resurse. SeedMoney este un prim sponsor si totodata parte din NetCamp intr-un alt proiect dedicat antreprenorilor. Dar suntem deschisi la orice propunere.

N-am cerut niciodata deschis pe blog sprijinul cititorilor, cunoscutilor si chiar necunoscutilor pentru un eveniment de-al meu. Acum o fac si spun: This is it!

Asta e evenimentul care ar trebui sa scoata spiritul antreprenorial deasupra discutiilor pe bloguri si jocurilor bine intentionate (multe dintre ele fiind initiate chiar de mine).

N-am pus in niciun post atat pasiune cat am pus in acesta. Sper sa fie molipsitor. Dati mai departe!

Comentează