MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Noi schimbari pe ZeList.ro

Spuneam acum ceva vreme pe Strategist.ro ca ZeList se pregateste de o repozitionare, pregatind noi features. Schimbarile au inceput de atunci cu noua cautare in site.

De ieri, pe site a aparut o noua sectiune, “Ce twittereste lumea”, care arata posturile cu cele mai multe trackback-uri pe Twitter. Informatiile se actualizeaza zilnic si exista doua optiuni: poti vedea doar rezultatele din blogosfera romaneasca sau toate link-urile din universul cunoscut.

Am amintit de noul search ZeList. Cautarea este concentrata pe noutatea rezultatelor si nu pe scorul lor in Zelist, lucru care accenteaza latura real-time. Rezultatele sunt ordonate pe zile si cautarea are diferite facilitati de cautare (,,and”, ,,or” si ,,not”).

Urmeaza o unificare topului clasic cu cel dinamic pentru a evidentia bloggerii care au activitate constanta si link-uri noi. In acelasi timp se lucreaza si la API-ul de search si cautarea premium (cu conturi).

Mi-ar placea sa vad un nou homepage, cu o structura mai usor de navigat si totodata alte topuri, ZeList avand deja acces la multe informatii intre cele stocate.

Tags:

Comentează