MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Va invit la Mini SeedCamp Zagreb

PHOTO BY XIQUINHOSILVA

Cand s-au anuntat evenimentele Mini SeedCamp pentru 2010, am dat pe Twitter: Cum ar fi sa gasim un minivan pentru antreprenorii din .ro care vor sa prezinte la Zagreb?

Si am primit cateva reactii. Apoi i-am convins pe cei doi Razvan de la AdCaptcher sa isi pregateasca aplicatia si sa se inscrie.

Ieri cred ca am reusit inca ceva… Am vorbit cu cei de la Accent Travel pentru a sponsoriza un road trip de la Bucuresti la Zagreb pentru un grup de oameni din online si un grup de antreprenori care vor sa isi prezinte proiectul acolo.

Deci, cine are un proiect si vrea sa il prezinte la Zagreb ar putea sa mearga in acest road trip, in care se va asigura drum si cazare. Evident, locurile sunt limitate.

Mai am de stabilit cateva detalii cu Accent Travel pana batem palma definitiv, dar am vrut sa va spun din timp despre aceasta oportunitate.

Atentie! La Zagreb ajung start-up-urile care au fost invitate in prealabil pe baza aplicatiei online de aici. Deci trebuie sa aveti intai acceptul lor. Deadline-ul pentru aplicatii este 27 ianuarie.

Comentează