MANAFU*

Abonamente Evensys

Pregatim Digital Marketing Forum 2010

Daca nu era criza, anul acesta faceam Digital Marketing Forum la Casa Poporului, probabil, pentru ca niciun hotel nu ar fi rezistat la un grup foarte mare de oameni. Spun asta pentru ca tot aud in jurul meu “Anul asta ne concentram pe online” si apoi avand in minte editia din 2008, cel mai bun an pentru publicitatea pe Internet so far.

Atunci, DMF a atras cel mai mare numar de oameni de marketing prezenti vreodata la un eveniment despre online din Romania. Am fost “nevoiti” sa mai luam inca o sala la Marriott, pe langa cele trei deja inchiriate. Pe durata intregii zile am avut intre 450 si 500 de persoane care ne-au vizitat.

Editia din 2009 a fost marcata de un mic regres, normal in conditiile “crizei fata de criza”, iar acum, in 2010, suntem optimisti ca vom avea o editie foarte buna. Iata ce alimenteaza optimismul nostru:

ADRESARE PE DOUA NIVELE
Deschidem cu doua conferinte si ne impartim pe doua sali dupa pauza, urmand sa avem o sesiune pentru beginners si una pentru advanced.

CEI MAI BUNI VORBITORI
Vom alege vorbitori din randul celor care au sustinut cel mai mult marketingul online pe plan local, care au avut rezultate notabile in campanii si care au ceva de spus intotdeauna. Alaturi de ei, ca la toate editiile, vom avea si vorbitori internationali.

STUDII DE CAZ SI IDEI NOI
Cum nimic nu se compara cu puterea exemplului, am selectat o serie de studii de caz interesante din ultimul an.

CERCETAREA “ONLINE LEADING BRANDS”
Am ajuns la cea de-a treia editie a studiului dedicat prezentei online a brandurilor de pe piata locala. Impartit pe mai multe categorii de produse si servicii, studiul va releva perceptia asupra brandurilor in mediul online.

DIGITAL MARKETING REPORT
Tot la a treia editie a ajuns si ghidul tiparit dedicat mediului online si mobil de la noi. Publicatia va contine o analiza a pietei de online, o serie de topuri si un “catalog” de firme specializate in domeniu. Va fi o editie cu mai multa informatie.

PREZENTA IN SOCIAL MEDIA
Va invitam sa urmariti contul @evensys si sa va alaturati (daca nu ati facut-o deja) in grupurile de pe Facebook si LinkedIn, unde vom anunta in premiera noutatile. Urmariti si acest blog pentru alte materiale despre DMF.

Comentează