MANAFU*

Abonamente Evensys

Roadtrip to Zagreb

In urma cu o luna (sau asa ceva), lansam ideea unui roadtrip la Zagreb, la Mini SeedCamp. La inceput, a parut o joaca, inca o idee aruncata pe Twitter. Insa la scurt timp a gasit sustinere din partea Accent Travel, una din cele mai active agentii de turism de la noi.

Nu ratati inscrierea in Digital Marketing Report

Este al treilea an cand pregatim o editie a Digital Marketing Report, un ghid de new media util oamenilor de marketing din companii. Pe langa un interviu cu o serie de oameni din online-ul local si date de piata, aceasta mini-publicatie include un ghid al companiilor din new media, ce se vrea o sursa de informatii de referinta in domeniu.

Cat se mai castiga acum

De cativa ani buni, revista Biz realizeaza un ghid al salariilor in cateva dintre cele mai dinamice sectoare: auto, bancar, farmaceutic, FMCG, hotelier, imobiliar, IT, publicitar, HR si retail. Il gasiti inclus la finalul postului.

Google intra pe teritoriul Twitter

Stirea momentului vine din WSJ si este preluata de mai multe bloguri de social media din US: Google to Add Social Feature to Gmail. Pe scurt, Google ar urma sa anunte in curand o functie de actualizarea a statusului dincolo de optiunea existenta deja in Gmail Chat. Ar fi o intrare pe teritoriul Twitter, incercata de ceva vreme si de Facebook.