MANAFU*

Abonamente Evensys

Roadtrip to Zagreb

In urma cu o luna (sau asa ceva), lansam ideea unui roadtrip la Zagreb, la Mini SeedCamp. La inceput, a parut o joaca, inca o idee aruncata pe Twitter. Insa la scurt timp a gasit sustinere din partea Accent Travel, una din cele mai active agentii de turism de la noi.

Agentia mi-a propus sa facem aceasta calatorie si s-a oferit sa acopere costurile legate de drum si cazare. Nu doar pentru mine si pentru echipa AdCaptcher, cu care intentionam sa plec in Croatia, ci si pentru alti antreprenori si doritori. Echipa s-a format repede si mi-ar fi placut sa gasim resurse pentru toate start-up-urile selectate la acest Mini SeedCamp.

In cele din urma, in acest roadtrip au pornit:

MENTORII

  • Bobby Voicu
  • Valentin Vladescu
  • Radu Ticiu

ECHIPA ADCAPTCHER

  • Razvan Tirboaca
  • Razvan Iacob

ECHIPA EDITIAONLINE

  • Alexandru Alecu
  • Danut Antoche

Pana astazi, am avut un microbuz cu doi soferi, oferit de Accent Travel, care sa ii duca pe antreprenori pana la Zagreb, insa conditiile de afara si ceva incertitudini legate de granicerii sarbi i-au determinat pe cei sapte sa abordeze personal problema transportului.

Alex si Danut au pornit spre Timisoara, de unde vor merge cu masina lui Radu (si cu Alex Bleau) spre Zagreb. In noaptea aceasta, Bobby, Razvan T, Razvan I si Val vor pleca spre Ungaria, pe ruta mai lunga, dar poate mai sigura pe vremea aceasta, avand o prima oprire maine dimineata la Cluj. Drumul le este asigurat de un Mercedes-Benz GLK (pe care il stiti din Proiect4), iar conexiunea la Internet este oferita de Vodafone. Toti sapte vor fi cazati pentru doua nopti intr-un hotel din centrul Zagrebului.

Sper sa ajunga cu bine, fara peripetii si sa aiba o experienta placuta la Mini SeedCamp. La intoarcere, eu zic sa facem un workshop pe tema asta!

5 comentarii

  1. de ce? says:

    misto excursie

  2. iOAN says:

    Interesant, cred ca se pot face si pe o scala mai mare.

  3. bogdan says:

    drum bun si sa vina de acolo cu ceva laude primite

  4. Drum bun! Asteptam teancurile de… impresii, relatari, fotografii… Sa va intoarceti cu bine!

Comentează