MANAFU*

Abonamente Evensys

Am lansat RoTwitter Survey 2010

Anul trecut, din pura curiozitate, am vrut sa aflu cum arata “tweetosfera” de la noi. Asa am lansat RoTwitter Survey. Era, ca si RoBloggers Survey in 2006, o ocazie sa ne cunoastem intre noi (utilizatorii de Twitter). Rezultatele de atunci sunt aici.

Lucrurile au evoluat destul de repede in 2009, cel putin daca ma uit la evolutia contului meu. Am crescut de la 1.000 followers in ianuarie 2009 la 4.000 + in prima luna din acest an.

Revenind la survey, am reluat in mare parte chestionarul de anul trecut. Am adaugat insa si o sectiune speciala pentru conturile companiilor si organizatiilor.

Va invit asadar sa completati chestionarul RoTwitter Survey 2010.

Il gasiti si la urmatoarele link-uri: sampler.ro/rotwitter sau p.ly/rotwitter. Partenerii acestui demers sunt Re:Fresh.ro si ZeList.

1 comentariu

  1. veyronsky says:

    aseara promovam twitterul unui necunoscator si printre argumente am sustinut sus si tare ca sunt numai oameni destepti pe twitter, oameni de cariera, minti stralucite care vor schimba lumea etc.
    si m-am gandit.. ce fain ar fi sa faceti si un studiu/survey in care sa aflam mai multe despre comunitatea twitter din Romania, de la nivelul de studii, domeniul profesional in care predomina pana la date concrete gen venitul mediu si sursele acestuia (blog, freelancing etc.)
    abia astept sa vad si rezultatele chestionarului RoTwitter Survey 2010 😉

Comentează