MANAFU*

Abonamente Evensys

Iar creste Facebook!

Vodafone a lansat ieri (cred) cel mai ieftin smartphone cu Android de pe piata. Samsung Spica vine cu preturi incepand de la 69 de euro (cu TVA) si pana la 129 euro (cu TVA). A lansat insa si un nou spot in care Facebook are din nou un rol principal. Vedeti versiunea din Elvetia aici (poate a aparut deja pe TV si la noi).

In urma cu doua luni, Re:Fresh.ro punea pe seama reclamelor Vodafone cresterea numarului de utilizatori Facebook in Romania. Cresterea subliniata astazi de Re:Fresh.ro, cand putem spune oficial ca Facebook a trecut de 1.000.000 de utilizatori la noi.

7 comentarii

  1. dragos bunea says:

    nu l-am vazut pe site-ul lor si oricum daca pretul de 69 de euro este la abonament, concureaza cu Lg-ul GW620 si am o mica impresie ca Lg-ul este peste Samsung-ul asta, parerea mea.

  2. nwradu says:

    E si la noi reclama pe site-ul oficial, aici:
    https://www.vodafone.ro/personal/oferte-speciale/telefon-samsung-spica/index.htm?cid=int-Spicalanding-link

    Interesant e ca la straini se lauda cu Google Maps, dar la noi harta inca nu e completa, asa ca au ales Pac-Man si Layar, pe langa Facebook.

  3. Adi says:

    Ma gandesc daca platesc ceva cei de la Facebook pentru promovare sau fac advertising exchange.

  4. Venice says:

    Sincer imi pare bine ca ne “impunem” oarecum si pe Facebook .. insa chiar nu as vrea ca Fb sa devina noul Hi5 pentru totusi .. Fb e un pic mai elevat .. si ar trebui sa ramana asa ..

  5. Aberatiu says:

    Sa speram ca nu o sa saturam Facebook’ul cu exemplarele mirifice romanesti (a se citii cocalari si pitzi 😀 ). Exemplu perfect e Hi5…

  6. ionela says:

    nu este cel mai ieftin, LG GW 620 incepe de la 59 euro:)

  7. Luiza says:

    n-o fi cel mai ieftin, dar si acest pret este bun ..eu una, l-as lua 🙂

Comentează