MANAFU*

Abonamente Evensys

Iar creste Facebook!

Vodafone a lansat ieri (cred) cel mai ieftin smartphone cu Android de pe piata. Samsung Spica vine cu preturi incepand de la 69 de euro (cu TVA) si pana la 129 euro (cu TVA). A lansat insa si un nou spot in care Facebook are din nou un rol principal. Vedeti versiunea din Elvetia aici (poate a aparut deja pe TV si la noi).

Care este drumul tau

In fiecare an, pe 4 ianuarie, imi declar pe blog “rezolutiile”, planurile personale. Data nu are o importanta anume, atunci s-a intamplat sa cada postul din 2005. Astazi ma alatur campaniei “Drumul Tau“, initiata de Ursus, si vreau sa imi invit cititorii sa isi anunte planurile, ambitiile, dorintele aici pe blog.

Primul interviu pe Facebook

Ieri am ratat primul meu interviu pe Facebook, fiind pe drumuri toata ziua. Floriana Scanteie de la IAA.ro a lansat pe Facebook o discutie despre eficienta campaniilor in social media, in care au fost antrenati cativa oameni din online. Cred ca astfel de interactiuni sunt mai eficiente decat setul de intrebari trimis pe e-mail. Trebuie doar sa ii prinzi pe interlocutori pe Facebook in acelasi timp.

Cum va face Twitter bani din reclame

De cand a tot crescut Twitter, am vazut multe scenarii pentru generarea de venituri din publicitate, multi privind la modelul Google. All Things Digital pare sa fi aflat planurile serviciului de microblogging si le expune intr-un post aici, din care am extras si eu mai jos cele trei idei principale. Nu stiu daca va fi chiar asa, dar sunt curios sa aflu.