MANAFU*

Abonamente Evensys

Drumul tau

In urma cu doua saptamani si ceva, anuntam si eu campania “Drumul Tau“, organizata de Ursus cu sprijinul HotNews. Pentru cei care nu au vazut acel post, Ursus a venit cu ideea de a proiecta pe un mare ecran amplasat pe magazinul Unirea visele si ambitiile tuturor celor care se inscriau pe site-ul campaniei.

Spuneam in postul meu de atunci ca ii voi recompensa cu cateva premii Ursus pe cei care isi vor impartasi “drumurile” in spatiul destinat comentariilor. Asa ca a venit si momentul anuntului.

Ii voi contacta in curand pe toti cei care au comentat pana astazi pentru a le oferi premiile Ursus.

Daca vreti sa vedeti cateva exemple de proiectii din campanie, mergeti pe Refresh.ro. Oricum, aceasta initiativa continua pana in luna iunie inclusiv, asa ca timpul nu este pierdut. Intrati pe site sau pe contul de Facebook.

1 comentariu

  1. Maria says:

    Nu am vise…doar ambitii. Vreau sa fiu cea mai buna in tot ce fac, sa ocup un post de regional manager intr-o zi, sa-mi impart timpul liber intre iubit, teatru si prietene tot timpul, sa-mi plimb catelul pe care nu l-am avut pana acum, sa plec in excursie cu parintii mei in Barcelona si sa am curaj sa iubesc.

Comentează