MANAFU*

Abonamente Evensys

Ai plati pentru Facebook si Twitter?

Un studiu recent spune ca niciun american (dintre cei care au raspuns) nu ar plati pentru Twitter. Imposibil de crezut, nu? Eu unul as plati. Si as plati si pentru Google, WordPress si chiar pentru Facebook. Evident vorbesc despre sume decente. Deja platesc pentru Gmail si Flickr.

Cum imi plac tare mult sondajele, am intrebat separat pe Twitter si Facebook daca ati fi dispusi sa platiti pentru cele doua servicii. Va invit sa raspundeti asadar, cu rugamintea de a accesa sondajele acolo unde le-am anuntat initial: aici pe Twitter si aici pe Facebook.

FOTO: SASHA WOLFF

15 comentarii

  1. Mihai Ioan says:

    Da, as plati cu mare placere pentru Twitter. In primul rand pentru a-mi satisface dependenta de el, in al doilea rand pentru a putea fi la curent cu ce se mai intampla si pe locul al treilea pentru faptul ca este un loc unde imi pot promova tot ce fac.

    PS: mi se pare foarte interesanta faza cu permalink-urile de pe blog, insa un “basic” user sau un cititor oarecare se va enerva cand face click pe titluri :)).

  2. Arhi says:

    Singurul pentru care as plati ar fi WordPress.

  3. sandu ionut says:

    eu as plati pentru Twitter…Facebook (nope)

  4. Andrian says:

    Am votat NU (vezi ca ai uitat sa schimbi linkul “My website manafu.blogspot.com/” de la contul de polldaddy.com) si e dofollow!

  5. emil giurca says:

    cum sa platesc !? pentru ce anume ?

    sigur platesc eventual pentru ceva in plus , ceva ce imi doresc , ceva suplimentar – util doar anumitor oameni , dar serviciul de baza cu toate avantajele sale trebuie sa fie gratuit.

  6. dragos bunea says:

    as plati doar pentru wordpress, nu prea folosesc twitter si facebook(stiu, se poate spune ca nu sunt sociabil)

  7. Daniel ION says:

    Ai plati in conditiile in care ar ramane baza actuala de utilizatori si potentialul de crestere.
    Daca ar scadea dramatic rata de adoptie nici pentru tine utilitatea nu ar mai fi aceeasi, fie si doar pentru ca va scadea audienta.

    Personal platesc pt Flickr si un serviciu de backup si sincronizare (nu, nu Dropbox :)) Pentru un Twitter cu mult mai multe facilitati as plati, pt Facebook niciodata.

  8. Eu unul nu as plati.

  9. Arhi says:

    amen to that!

  10. Tu ai plati pt ceva in viata ta sau vrei ca altii sa munceasca si tie sa-ti vina moka?

    Pe Twitter afirmi ca te supara AdCaptcher deoarece iti cere cont Pro pt a pune linkuri, vad aici ca nu esti de acord sa platesti pt WordPress dar prin ambele incerci sa castigi.

    Vrei linkuri in captcha si ai spatii de bannere pe blog, adica vrei sa faci bani dar nu sa dai bani si te deranjeaza rau daca cineva pretinde asta.

    Flash news: nu merge asa!

  11. Vali Birzoi says:

    Imi place cum gandeste lumea! 🙂
    problema e simpla, platesc doar pentruy ce imi aduce return. Deci, Google si WordPress will do for now, Facebook si Twitter, don’t. For now.
    daca vrem sa complicam putin, cine are un model de calcul pentru ROI in social media? Am zis un model de business, nu cate comantarii sau follow sau awareness ai avut la nu stiu ce campanie pe facebook cand te numesti Vodafone sau LG.

  12. DeMaio says:

    Să plătesc pentru Twitter? Deee ceee? Ca să “socializez” cu personaje pentru care cele 140 de caractere sunt cam tot vocabularul de care dispun? Îl folosesc pe post de suport de blog, pentru că lumea a ajuns atât de idioată încât crede că întoarcerea în paleoliticul comunicării este avans tehnologic, sau mă mai chinui uneori, mai ales noaptea când termin lucrul, să scot din plictiseală. Dar să plătesc pentru Twitter??? Oh, god!
    Pentru Facebook sau WordPress există posibilitatea ca răspunsul meu să fie afirmativ.

  13. Culturism says:

    eu nu as plati decat daca as fi persoana care vrea sa socializeze doar .As plati Da daca as avea situri si as avea nevoie sa le promovez , dar desigur la un pret infim , lumea oricum fuge unde e degeaba , nu cred ca se impingea lumea pe twitter daca era cu bani , la fel si facebook sau alte retele de socializare .

  14. danny says:

    am si eu o intrebare;am internet pe mobil (250MB) si ma intereseaza daca accesarea google se plateste separat,sau intra in acei 250MB pe care ii am….sunt incepatoare si nu ma prea pricep.multumesc anticipat

  15. […] urma cu aproape doi ani, imi intrebam cunoscutii de pe blog daca ar fi dispusi sa plateasca pentru Facebook si Twitter. Porneam de la un […]

Comentează