MANAFU*

Abonamente Evensys

Ai plati pentru Facebook Pro?

In urma cu aproape doi ani, imi intrebam cunoscutii de pe blog daca ar fi dispusi sa plateasca pentru Facebook si Twitter. Porneam de la un studiu care spunea ca niciun adult american nu ar fi fost dispus sa dea bani pentru a folosi Twitter. De atunci, ambele servicii au crescut foarte mult, Facebook devenind un adevarat fenomen mondial.

Din cand in cand, imi doresc sa vad o versiune Pro pentru Facebook. Dus gandul la extrem, poate ar fi mai bine sa platim  pentru social media asa cum facem pentru telefonia mobila. Lumea ar fi mai buna, nu?

Reiau cumva intrebarea de acum doi ani intr-un moment in care Facebook este o adictie pentru multi. O pun insa in contextul unui clip vazut recent si va intreb: Daca ar fi sa platiti pentru Facebook, ce servicii aditionale va doriti? Ce ar trebui sa aduca in plus Facebook Pro?

6 comentarii

  1. Pentru Facebook, nu, dar cred că aş plăti pentru Twitter, dar doar dacă ar fi un serviciu exclusiv pe bani. Altfel, ar fi un bun exercitiu de renunţat la social media.

  2. @sai_grup says:

    Eu as plati pentru ambele pentru ca le vad ca pe niste instrumente de marketing, dar exclusiv pentru socializare nu as da bani si cred ca la fel ar face toti. Uite asa apare o problema daca site-ul este exclusiv cu plata va avea multi mai putini useri si utilitatea lui ca instrument de marketing ar putea fi mai redusa sau mai orientata cine stie. Oricum ar fi interesant o retea platita.

  3. valentin says:

    Eu folosesc Facebook Adds si pot spune ca merita 🙂

  4. laura says:

    Acum la paginile de companie daca ai 20-22.000 de fani si vrei ca mesajul tau sa ajunga la toti trebuie sa platesti 73.00 de lei – nu dai banu’ reachu ii de 10%. Facebook Pro e mai aproape decat credeti.

  5. valentin says:

    Daca vor sa-si pastreze valoarea de 100 de miliarde la bursa, altfel nu vad cum poate o campanie cu profit momentan de 4 mil sa valoreze 100 de mil, este aberant.

Comentează