MANAFU*

Abonamente Evensys

In cautarea lui Malone Muistu’


Am primit link-ul de mai sus intr-un mesaj pe Facebook. Stie cineva mai multe?

6 comentarii

  1. Vali Birzoi says:

    🙂 interesant si amuzant. Stiu doar ca acum 15 ani, pe cand eram la Jurnalul national, vroiam sa scriu un reportaj intitulat ”In cautarea lui Malone”, dupa o idee de Mihai vasile, seful de la foto, actualmente la Mediafax. Reportajul era, desigur, despre graffiti.
    Ideile circula…
    E un teaser la o emisiune, ceva? sau promovezi tu sau cineva un eveniment?

  2. Cum ziceam, am primit pe Facebook! Si eu sunt curios!

  3. claudiu says:

    Hahahahahha… Cristi, nu este vorba despre niciun teaser. Este un film facut de studenti de la UNATC pentru examenul de an. Regie: Tudor Botezatu, Imagine:Tudor Vladimir Panduru, Montaj: Codrin Iftodi, Sunet: Cristian Vieriu, Grafica: Stefan Botezatu, dupa o idee de Sorin Baican.
    Filmat cu Canon 7D in B si IS

  4. anca says:

    foarte ok reportajul, pacat ca nu trateaza prea mult identitatea pierduta a lui malone. era important de aflat cine e malone, mai ales ca persoanaje mai indeparteate, biblice, au o carte in care li se descrie identitatea.

  5. Tea says:

    Awesome guyz

  6. M-a cam dezamagit imaginea lui Panduru. Da prea mult a home-made sau a la von Trier. Nu zic ca nu e ok tehnica dar intr-un astfel de exces…In rest, super reportaj si de asemenea interviuri foarte bine alese. Incheierea lui Gheorghe e punch-lineul absolut.

Comentează