MANAFU*

Abonamente Evensys

Mini-experienta Mayfair


Anul trecut, pentru a celebra cei 50 de ani de existenta pe piata, Mini a lansat doua editii speciale: Mayfair si Camden. Inca de atunci am vrut sa vad Mayfair fata in fata. L-am condus saptamana trecuta si cred ca e acel Mini pe care as vrea sa il am. Este chiar special – de la culoarea hot chocolate pana la tapiseria deosebita. Si desi mica, este o masina puternica. Am avut 175 CP si i-am savurat pe toti. Recomandare: optati pentru un motor cat mai puternic. Vei avea senzatia ca esti stapanul strazii. Creste costul, dar merita. Cumperi un Mini pentru ca e o masina-icon si are in spate acum un producator cu renume.

Si am mai experimentat ceva: respectul in trafic. De obicei, masinile din clasa mica isi iau multe claxoane si priviri sfidatoare din partea SUV-urilor. Cu Mayfair am primit doar priviri de admiratie si in mai multe ocazii am fost lasat sa trec in fata.

Acum, Mini pregateste lansarea in Romania pentru Countryman, primul crossover al marcii si primul sau model cu patru usi si tractiune integrala. De urmarit si de testat apoi!

Si inca ceva! Nu cititi “recenzii” despre Mini, cautati sa conduceti unul.

2 comentarii

  1. vizy says:

    Doamne cat iubesc Mini-ul . Este absolut super. Cand credeam si eu ca o sa am un job beton, ca o sa cresc pe fortele mele si ca o sa ajung sa fiu unul dintre proprietarii de Mini din Bucuresti, a venit criza si mi-a dat cu tesla-n c…!

  2. katai says:

    Sincer, am fost un mare pasionat al Mini-urilor. Dar de când am condus unul, parcă nu mă simţeam bine. Nu era atracţia aceea între noi aşa că am renunţat la idee. Pare prea sensibilă. Parcă trebuie să o conduci cu mănuşi din bumbac.

Comentează