MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (septembrie 2010)

Cu o intarziere destul de mare, dar de dragul traditiei, va prezint acum statisticile despre social media cu care v-am obisnuit de un an. Si cum am atins acest prag de un an, vroiam sa va arat postul din 2009, in care aratam statisticile la acel moment. Facebook avea atunci doar 255.000 de conturi deschise in Romania. LinkedIn numara 136.00 de conturi, iar in ZeList apareau 11.000 de nume pe Twitter. (foto)

Focus pe mobile development

Nokia a anuntat saptamana trecuta rezultatele Calling All Innovators Romania 2010, un concurs local deschis dezvoltatorilor de aplicatii mobile. In competitie s-au inscris 17 aplicatii, dintre acestea fiind declarate castigatoare: SpeedTraps (locul I – 6.000 eur), Car BlackBox (locul II – 3.000 eur), QsWallet (locul III – 1.000 eur). Cateva cuvinte despre ele cititi aici.

Imi place BlackBerry PlayBook

Daca ar fi sa sterg de pe wishlist iPad, as trece in locul sau BlackBerry PlayBook. Cred ca arata cel mai bine dintre toate tabletele anuntate dupa lasarea iPad. Da, pentru mine e foarte important design-ul. Am mai spus asta. Ar urma sa fie lansat in US la inceputul anului viitor si de prin primavara in restul lumii. Alte detalii si specificatii gasiti pe Mashable.