MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei evenimente in Timisoara

Daca esti (d)in Timisoara si esti interesat de new media si marketing, ai ocazia sa participi la trei evenimente in zilele de 29 si 30 septembrie. Seria incepe cu Social Media Summit, continua seara cu Online TM si se incheie a doua zi cu Cum sa dezvolti cu succes o campanie de mobile marketing. Va propun sa va luati liber in acele zile. Merita! Iata cateva detalii despre evenimente:

Social Media Summit – Organizat de revista Biz, conferinta isi propune sa dezvaluie cateva idei si studii de caz despre promovarea in social media pentru companii. Deja 100 de oameni s-au inscris la eveniment, asa ca pentru a rezerva locul in sala, te invit sa vizitezi pagina de aici.

Online TM (nume provizoriu) – Un meetup initiat de mine impreuna cu Alex si Cristina, ce va incheia ziua summit-ului in Cafe Funky. Cel mai probabil vom discuta despre antreprenoriat online, insa suntem deschisi si la sugestii. Revenim cu detalii, ramaneti conectati la blogurile noastre.

Seminar Mobile Marketing – Dupa o serie de workshop-uri in Bucuresti, Voxline Communication vine la Timisoara pentru seminarul Cum sa dezvolti cu succes o campanie de mobile marketing, organizat alaturi de Timsoft. Este o ocazie unica pentru oamenii de afaceri locali si cei din marketing sa aprofundeze beneficiile acestui nou canal de marketing: mobilul. Locurile sunt limitate.

FOTO: PANORAMAS

2 comentarii

  1. Radu says:

    Ma tot intreb, de ce nu avem mai multe evenimente in weekend ?

  2. A.Faith says:

    fără supărare, dar eu am impresia că toată industria românească de mobile marketing face mişto de consumatori/potenţiali clienţi. am căutat acum câteva săptămâni informaţii despre providerii de sms marketing şi sms payment şi m-am îngrozit de prezenţa lor online. şi încă nu mi s-a răspuns la întrebarea: de ce? atât timp cât scot bani (frumoşi) din online, de ce nu investesc în imaginea lor?

Comentează