MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand investitorii vin la antreprenori

Unul din evenimentele pe care NetCamp le va gazdui anul acest sub umbrela sa este VentureConnect, o intalnire speciala intre antreprenorii online si investitori interesati de proiecte web, facilitata de casa de avocatura Biris-Goran. Este cea mai buna ocazie pentru un start-up de a-si prezenta afacerea in fata unui grup de finantatori atat locali, cat si straini. Este locul in care oamenii cu proiecte se intalnesc cu oamenii cu bani.

Evenimentul este supervizat de un board din care fac parte: Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara, Dragos Roua, Daniel Visoiu (Biris-Goran) si Ana-Maria Andronic (Biris-Goran).

CINE POATE PARTICIPA?
VentureConnect se adreseaza celor care au deja un proiect web functional si sunt in cautarea unei finantari pentru cresterea afacerii.

CUM MA INSCRIU?
Cei interesati sa participe trebuie sa trimita o descriere a proiectului la adresa de e-mail projects [@] venture-connect [.] ro, urmand instructiunile de aici. Inscrierile se fac intre 1 si 30 noiembrie.

CE SE INTAMPLA APOI?
Aplicatiile sunt evaluate de board, iar proiectele selectate sunt invitate direct sa participe la pitch.

CUM SE DESFASOARA EVENIMENTUL?
In prima parte a zilei, antreprenorii selectati isi vor prezenta proiectele in fata investitorilor prezenti (pitch), fiind ulterior invitati sa participe la o sesiune de discutii detaliate despre propriul proiect cu investitorii direct interesati. La finalul zilei, investitorii vor oferi un feedback general fata de prezentari.

VentureConnect se va desfasura pe 8 decembrie la hotel JW Marriott, in paralel cu conferintele NetCamp. Participarea la aceasta intalnire cu investitorii este oferita gratuit de catre Evensys si Biris-Goran tuturor celor care aplica cu un proiect, indiferent ca vor fi selectati pentru pitch sau nu. Detalii complete gasiti pe site-ul dedicat.

2 comentarii

  1. Serban says:

    Cool. Daca vreau sa vin doar sa casc ochii trimit mail la register@ ?

  2. Bogdan says:

    Cand e deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor ?

Comentează