MANAFU*

Abonamente Evensys

Dupa Social Media Club

Aseara, la Web-Club, am lansat un episod pilot pentru ceea ce ar putea fi un viitor Social Media Club, locul in care oamenii de comunicare, marketing si Internet se intalnesc pentru a schimba idei, impartasi experiente, afla noutati sau diverse solutii. Am deschis discutia cu tema “How to Start in Social Media”, un subiect basic, asa cum unii l-au considerat, pe care insa l-am ales cu un scop anume. Si am cules urmatoarele rezultate.

Nu incepem cu totii la fel experienta Social Media! Cred ca imi dati dreptate aici. Mi s-a parut interesant sa vedem cum doua companii, o agentie de PR, alta de online si un consultant pe social media au definit inceputurile lor sau anumite momente (de inceput) in aceasta zona. Mereu spun ca putem invata multe din experienta altora.

Cand ai deprins lucrurile de baza, iti doresti deja mai mult! Si aici imi dati dreptate, cred. Si va pot spune ca am primit multe sugestii si idei foarte bune pentru intalniri viitoare, tocmai pentru ca am pornit de la o tema basic. M-am bucurat sa vad ca participanti au asteptari concrete fata de social media si abia astept o noua intalnire.

Oricum, pana la o urmatoare ocazie, daca nu va fi anul acesta, o parte dintre subiecte sunt pe agenda Social Networks Strategy, pe 10 decembrie.

1 comentariu

  1. Este cumva fostul Web Club ce era langa victoriei pe 10 Mai si se experimenta muzica electronica, sau este un nou concept de Web Club?

Comentează