MANAFU*

Abonamente Evensys

E ceva in neregula cu HTC?

A trecut vremea in care asteptam cate un an si jumatate sau chiar mai mult sa vedem un terminal din zona premium pe piata. De fapt, am si uitat ca a fost vreodata asa. Acum telefoanele se lanseaza pe banda rulanta. Iar HTC pare sa aiba, pe segmentul smartphones, ritmul cel mai halucinant. Cred ca a avut – nu stiu sigur! – 5 sau 6 lansari in ultimele sase luni.

Dupa Social Media Club

Aseara, la Web-Club, am lansat un episod pilot pentru ceea ce ar putea fi un viitor Social Media Club, locul in care oamenii de comunicare, marketing si Internet se intalnesc pentru a schimba idei, impartasi experiente, afla noutati sau diverse solutii. Am deschis discutia cu tema “How to Start in Social Media”, un subiect basic, asa cum unii l-au considerat, pe care insa l-am ales cu un scop anume. Si am cules urmatoarele rezultate.

In ce orase traim!

Raport public observator_urban Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a dat astazi publicitatii rezultatele primului studiu “Observatorul Urban”, un program de cercetari asupra calitatii vietii urbane din Romania. Studiul va fi realizat periodic in vederea obtinerii feedback-ului cetatenilor cu privire la satisfactia lor fata de orasul in care traiesc. Datele obtinute ar urma sa fie transpuse in strategii de buna guvernare a comunitatii in sensul dezvoltarii acesteia si implicarii cetatenilor in viata comunitatii.