MANAFU*

Abonamente Evensys

5 lucruri care mi-au placut la Citroen DS3


Cand am vazut prima data un Citroen DS3, mi-a atras atentia, insa nu m-a atras prea mult. Am mers insa cu mintea deschisa sa iau pentru un drive test una din masinile care au circulat prin blogosfera in ultima perioada. Pot spune acum, la ceva vreme dupa ce am incheiat testul, ca este una dintre masinile pe care oricand le-as conduce din nou cu aceeasi placere.

Am vazut mereu DS3 drept o masina pentru femei. Si nu mi-am schimbat parerea. Insa la volan fiind, ai alta senzatie, trust me! Sunt foarte multe lucruri pe care le apreciez la acest model, insa am 5 motive pentru care este memorabil.

EXTERIORUL – DS3 este un ciudat, dar unul frumos. A atras atentia mai mult decat orice alta masina testata inainte. Probabil si pentru ca nu vezi prea multe prin oras.

INTERIORUL – Elegant. Poate chiar prea elegant pentru gustul unui barbat. Cu siguranta insa are un impact asupra genului feminin.

SPATIUL – Nu am stat in spate, dar am avut un feedback bun. In fata insa ai spatiu destul. De fapt, cred ca e unul dintre atuurile Citroen. Si iti da impresia ca esti intr-o masina mult mai mare.

MOTORUL – Cred ca motorul mi-a placut cel mai mult. Si eu nu ma pricep la motoare. Pentru mine e deci un je ne sais quoi, dar unul foarte placut. Si surpriza, motorul e creat impreuna cu BMW!

CONDUSUL – Poate un pic de la motorul cu pedigriu bavarez, poate de la pasiunea Citroen pentru sportul auto, mi-a placut foarte mult experienta la volan si increderea pe care masina ti-o da in orice situatie din trafic. Regret doar ca nu am iesit cu ea din Bucuresti.

Multi cauta sa compare DS3 cu Mini si Fiat 500. Cumva si Citroen o face cu motto-ul “Anti Retro”. Eu zic ca nu exista comparatii intre cele trei modele. Fiecare inseamna ceva distinct. Si le alegem pentru asta.

DS3 a fost si prima mea intalnire cu un Citroen, marca la care m-as intoarce pentru un test si cu o berlina. Sa vedem!

3 comentarii

  1. ipate says:

    imi place foarte mult tema blogului tau. eu sunt nou intrat in blogosfera, si as dori sa ma indrumi si pe mine cu niste sfaturi pentru a face blogul mai activ

  2. Observ ca odata cu trecerea timpului se lanseaza masini cu un raport design-funtionalitate-cost tot mai apropiate iar finish-ul este o chestie de gust.

  3. Iulian says:

    Mie imi place de cand l-am vazut si nici nu m-am gandit de ce imi place. Dar cred ca designul e mai mult decat interesant.

Comentează