MANAFU*

Abonamente Evensys

Ai apela la un broker pentru servicii bancare?

Tema de astazi – ultima de altfel – de la Scoala de bani m-a pus pe ganduri. Se vorbeste despre brokeri si utilitatea lor pentru profitul personal, ca sa zic asa. Sunt unul dintre cei care au apelat deja la un broker pentru servicii bancare, insa vreau sa imi lamuresc cateva lucruri.

Am cautat acum cativa ani sa fac un imprumut si din recomandare in recomandare am ajuns la o fima de brokeraj. S-au oferit sa imi caute cea mai buna oferta si sa se ocupe de acte. Au fost de mare ajutor. Acum am noi intrebari si o sa le pot pune intre 17.00 si 18.00, pe www.scoaladebani.ro.

4 comentarii

  1. RCA Ieftin says:

    Cu brokerii de aisgurari aveti experiente? Ati fost multumit de serviciile lor?

  2. sincer sa fiu… nu

  3. Haotik says:

    De obicei la lucrurile care le vad eu ca ar fi complicate apelez la un intermediar, adica broker. Cand mi-am facut firma am apelat la un jurist, s-a ocupat ala de tot, si tot asa.

    Cand a fost vorba sa fac imprumut la banca, mi-a recomandat cineva o domnisoara care sa ma ajute. Eu ii ziceamc ca vreau credit pe 1 an ea pe 2 ani jumate ca nu se poate altfel din calculator. Eu sunam la banca sa ii intreb de ce nu se poate 1 an, aia ziceau ca se poate. Si tot asa, a vrut la Pireus, pe urma si-a dat ea seama ca ma incadrez mai bine la BCR. Pana la urma am renuntat la credti, am cerut la 2 prieteni, am stat nemancat 2-3 luni dar am rezolvat fara sa dau dublu la banca. Norocos zic eu.

  4. ROMASIG says:

    Da, am apelat de fiecare data. Cozile la ghiseele bancare dispar, intocmirea dosarelor de credit sunt realizate de catre acesti agenti de vanzari ai broker-ului, chiar si la locul de munca al clientului.

Comentează