MANAFU*

Abonamente Evensys

Manifest pentru antreprenoriatul online


Ne-am propus, la aceasta editie NetCamp, sa oferim cel mai bun mediu pentru oricine este interesat sau chiar pasionat de afacerile online. NetCamp va fi evenimentul in care isi vor gasi locul oamenii cu idei, oamenii cu abilitati, oamenii cu bani, oamenii cu know-how, toti cei care vor sa faca business pe Internet. Iata de ce cred ca nu trebuie sa ratezi NetCamp:

  • Trebuie sa vii la NetCamp, pentru ca aici iti vei verifica ideile!
  • Trebuie sa vii la NetCamp, pentru ca aici vei invata sa construiesti un start-up!
  • Trebuie sa vii la NetCamp, pentru ca aici vei vedea cum poti sa treci din offline in online!
  • Trebuie sa vii la NetCamp, pentru ca aici vei gasi investitorii!
  • Trebuie sa vii la NetCamp, pentru ca aici vei intalni comunitatea dezvoltatorilor de aplicatii mobile!
  • Trebuie sa vii la NetCamp, pentru ca aici vei schimba idei despre viitorul tehnologiei!

Acesta este un mic manifest personal. Il sustin, la rugamintea mea deschisa, o serie de nume cunoscute in Internetul romanesc, in cadrul proiectului editorial “Antreprenori Online“. Iar acest serial al oamenilor de succes pe web incepe cu Orlando Nicoara.

Ne propunem ca prin aceste interviuri sa crestem interesul pentru web start-ups, sa stimulam aparitia unor noi idei si proiecte si sa strangem in acelasi loc antreprenori, investitori si dezvoltatori (web). Si vrem ca toate acestea sa se intample la NetCamp!

Antreprenori Online este un proiect realizat de Silvia Jalea si Veronica Nita, in cadrul internship-ului anuntat recent. Producatorul materialelor video este Mihai Baloianu.

Comentează