MANAFU*

Abonamente Evensys

Stii banking si castigi!


Zambesc de cateva minute bune in fata clipurilor cu Mihai Calin si grupul de bloggeri din campania “Stii banking si castigi“. Pe al meu il vedeti mai sus.

Deja avand un teaser foarte puternic pe Facebook, concursul “Stii banking si castigi” este o alta abordare a BCR – dupa Scoala de bani – in campania sa de educatie financiara.

Ce trebuie sa faci acum?

Intri pe www.stiibanking.ro, iti faci un cont si astepti un pic e-mail-ul cu link-ul de validare a contului. Te loghezi apoi cu numarul tau de telefon si parola aleasa de tine. Si gata, intri in concurs. Ai 3 minute la dispozitie sa raspunzi corect la intrebarile lui Mihai Calin.

Am incercat si eu. E chiar fun sa vezi cum se scurg secundele si cum te grabesti sa citesti raspunsurile si sa il alegi pe cel potrivit. Sunt programate 10 intrebari pentru cele 3 minute, intrebari despre servicii si activitati bancare in general, despre atitudinea lor fata de principii si ratiuni economice, si nu in ultimul rand despre serviciile BCR.

Poti incerca de maximum 5 ori pe zi, insa ai mai multe ocazii prin care poti castiga unul din premiile concursului. Poti castiga raspunzand corect la intrebari sau promovand cat mai bine participarea ta la “Stii banking si castigi”. Premiile cumulate (pana la finalizarea concursului, in 2011) reprezinta 20 de Dacia Duster (4 masini vor fi oferite pana la finalul anului), cateva zeci de carduri bune de la BCR si good.bee.

Succes!

4 comentarii

  1. nuvalasatipacaliti says:

    am cel putin 3 zile de cand astept mail-ul de activare…. am trimis cel putin 3 mailuri pe adresa de contact, nici un raspuns… si nu sunt singurul, mi-au mai spus prieteni k au incercat si acelasi lucru’… avetzi grija cui ii dati nr de tel+ numele complet+ poza…

  2. cristina says:

    eu pun poza si nu merge ,zice asa:campul poza nu este corect completat

  3. mihaela says:

    este o mare porcarie, de 3 zile incerc sa intru pe site si nu merge da eroare la pagina nu se gaseste…. ce gluma de concurs si mai fac si reclama mare la televizor

  4. un fomist says:

    stie careva cand dau astia premiile?

Comentează