MANAFU*

Abonamente Evensys

Va multumesc pentru 2010

Exista un moment din an, o sarbatoare sau un prilej anume in care oamenii isi multumesc? – m-am intrebat in aceasta dimineata. De Paste, Craciun si Anul Nou ne trimitem ganduri bune si urari legate de familie, prosperitate, fericire, impliniri…[completati voi mai departe], dar cand ne multumim unii altora? Ma gandesc ca un asemenea moment ar trebui sa existe, nu?

Am hotarat de aceea ca in fiecare an sa aleg un astfel de moment, pentru ca am avut si am norocul sa fiu inconjurat de multi oameni buni, generosi, saritori, sustinatori… [completati voi mai departe]. Iar pentru 2010, am ales zilele Craciunului.

Profit de expunerea pe care mi-o ofera social media sa multumesc oamenilor care s-au implicat in evenimentele si proiectele mele, celor care s-au bazat pe mine in diverse… multe initiative, celor care au sustinut ideile mele, celor care m-au incurajat si celor care mi-au oferit prietenia lor. Sunt multi, chiar foarte multi cei care au fost alaturi de mine in 2010 si numarul lor e intotdeauna o sursa de optimism si un factor de motivatie.

Va multumesc asadar pentru 2010! Sa ne vedem cu bine in 2011. (foto)

4 comentarii

  1. Nu stiu daca stii etimologia cuvantului multumesc in limba romana. Provine din expresia a multumi (a multani, a ura la multi ani), asa ca sfarsitul anului nici nu putea fi un moment mai potrivit pentru asa ceva.
    Desigur insa ca trebuie sa-ti multumim pentru blogul interesant si pentru viziunea pozitiva.
    La multi ani!

  2. ionut says:

    si noi iti multumim pentru tot. Eu am avut ocazia sa fiu doar la Webstock alaturi de tine,dar am ramas profund impresionat.Sper ca in 2011 sa ne revedem mai des. La Multi Ani !

  3. siginutz says:

    eu zic ca e de zis multa sanatate, ca ani multi pot fi… asa multi ca abia ii poti duce. 🙂 Asadar sa fim sanatosi, un an nou superb, Cristi!

  4. Adina says:

    La mai multe impliniri in 2010 si multa sanatate

Comentează