MANAFU*

Abonamente Evensys

Cati bani va castiga Facebook in 2011

eMarketer anunta ca in 2011, cheltuielile pe reclama in retelele sociale in US vor depasi pragul de 3 miliarde de dolari si vor reprezenta putin peste 10% din totalul investitiilor in advertising-ul online american. Motorul acestei cresteri este evident Facebook, care va incasa anul acesta 2,19 miliarde $ numai in US si alte 1,86 miliarde $ la nivel global.

9 comentarii

 1. Dan says:

  Eu cred c-o sa se duca in jos.

 2. Gorby says:

  Am auzit ca se inchide in martie.E adevarat?

 3. alin says:

  de ce ai inchide o fabrica de bani ?

 4. Cezar Bianu says:

  @Gorby, sincer acum, tu te poti referi la Facebook ca la un magazin alimentar? Se inchide in martie? Nu. Normal ca nu , au fost destule buzz-uri ce infirmau aceasta zvanistica. Chiar de la un director Facebook daca nu ma insel.

 5. Outsmarter says:

  E o adevarata fabrica de bani, cum spunea Alin. Practic stii exact cui te adresezi atunci cand faci o campanie: varsta, studii, hobby-uri. Nu m-as mira ca la finalul acestui an sa depaseasca profitul preconizat.

 6. noni says:

  Facebook o sa mai tina un an doi dar ca orice retea de socializare o sa cada…ins adestul de tarziu ca cei ce au infiintat-o sa adune destui bani ca sa nu le mai pese:)

 7. Dyma says:

  @noni crede-ma ca no sa cada.Nu a cazut pina acum..nu o sa faca nici acum.Mark Zuckerberg cel mai tare…chiar nu stiam ca el e fondatorul acestui site.Sincer il ador pe el pentru cunostintele pe care le are si ideea care ia venit.Site-ul..ce sa zic..am cont..dar intru din an in an pe el 🙂

 8. filme says:

  Asta asa e, nu are cum sa cada, eu unu cred ca o sa mai creasca …

 9. Fitness says:

  Eu cred ca este prea indragit de toata lumea ca sa mai cada …

Comentează