MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum stii daca esti compatibil cu o alta persoana

Site-ul de dating OKCupid a facut o analiza a intrebarilor care ar trebui puse la o prima intalnire intre doua persoane. Una dintre concluzii a fost ca poti vedea in trei simple intrebari daca esti compatibil cu o persoana. Acestea sunt:

  • Do you like horror movies?
  • Have you ever traveled around another country alone?
  • Wouldn’t it be fun to chuck it all and go live on a sailboat?

Sa imi spuneti daca au functionat!

12 comentarii

  1. razvanbb says:

    Tu ce ai raspunde la ele?

    Nu de alta, dar vreau sa va daca suntem compatibili. :))

  2. razvanbb says:

    Nasol! 🙂

    NU
    DA
    NU

  3. itterapia says:

    ha-ha-ha!

  4. zvera says:

    da, ma, nici eu nu sunt compatibila cu voi :))

    I’ve got:

    NU
    DA
    DA

  5. karmapolice says:

    NU
    DA
    DA
    Shit, te-am ratat

  6. Ivan Mihaela says:

    NU, NU și…mmm poate! 🙂
    Teo de la Deko Cafe, în Club A are o intreagă filosofie asupra relațiilor. Un Stand Up digerabil, pentru week-end relaxant!

  7. Alexandra says:

    NO
    NO
    NO…

    Acestea ar fi raspunsurile, dar mi se par subiective intrebarile 🙂
    O saptamana minunata va foresc!

  8. Eugen says:

    Două variabile sunt importante pentru compatibilitatea între 2 oameni : inteligenţa şi caracterul. Niciuna din întrebările alea nu oferă vreun indiciu despre intelect sau caracter.

  9. Miau says:

    @Eugen, Practica mi-a dovedit ca nu inteligenta si caracterul fac oamenii sa fie compatibili. In primul rand compatibilitatea intr-o relatie pe termen lung, pleaca de la scopurile comune. Daca la nivel mai inalt putem testa asta prin chestionare standardizate, validate, etc…la nivelul psihologiei comune, eu zic ca intrebarile sunt chiar simpatice…

  10. Eugen says:

    @miau: Într-adevăr, simpatice. :))
    Scopurile unei persoane exprimă tocmai inteligenţa şi caracterul său, iar modul în care sunt urmărite depinde iarăşi de inteligenţă şi caracter.
    Toţi vrem să trăim bine. Unii muncesc, alţii trăiesc din vînzări anterioare (!), alţii bagă cuţitul ca Bercea Mondial. Unul şi acelaşi scop: să trăim bine!. Dar crezi că ai putea coabita cu Bercea Mondialu’ ?

  11. Miau says:

    Cand ti-ai selectat partenera de viata i-ai aplicat un test de inteligenta? Un test de inteligenta e singura modalitate validata stiintific de a masura IQ-ul cuiva.Te asigur ca pana in momentul de fata nu exista niciun instrument validat stiintific care masoara inteligenta pornind de la scopurile in viata, deci relatia inteligenta – scopuri in viata nu e biunivoca Orice alta metoda, oricat de “inteligenta” ti s-ar parea, intra in sfera layman psychology, la fel ca intrebarile de mai sus.
    Daca tu consideri alte intrebari decat cele de mai sus concludente pentru a-ti alege partenera de viata cu siguranta acelea sunt intrebarile potrivite in primul rand pentru tine si atata timp cat te ajuta sa faci alegerea buna, sunt si cele mai eficiente.

Comentează