MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media Prime Time in Romania

La finalul anului trecut, lansam pe blog “provocarea” Social Media Prime Time, un sondaj online prin care vroiam sa aflu cand intra pe bloguri, Twitter si Facebook utilizatorii romani si cat timp petrec. A fost un simplu chestionar online, fara o metodologie anume, de aceea rezultatele nu trebuie considerate reprezentative la nivel national. Insa au rol orientativ si ne pot da o mica idee despre comportamentul oamenilor in social media.

Voi incerca sa refac acest demers intr-o maniera profesionista (alaturi de o companie de cercetare). Pana atunci insa, sper sa gasiti utile aceste rezeultate, caci pentru mine cu siguranta au fost si sunt. Ma ajuta sa stiu cand e cel mai bine sa vorbesc cu audienta tintita. Pe voi va ajuta?

3 comentarii

  1. Roxana Olaru says:

    Pe mine ma ajuta f mult pentru ca: wall-ul meu e intotdeauna plin de informatii, iar cand apuc eu sa il citesc de 1-2 ori pe zi, nu ajung pana la ultima informatie la care ramasesem in sesiunea trecuta.
    Prin urmare, intotdeauna am vrut sa stiu cand e oportun sa lansez vesti sau mesaje de promovare pe wall astfel incat sa le observe si citeasca un nr cat mai mare de oameni.

    Mersi!

  2. […] cu paginile de brand din turism, zilele de marţi şi miercuri sunt cele mai potrivite, plus intervale specifice din timpul fiecărei zilei a săptămânii. Vezi articole asemănătoare …Marketing şi […]

  3. […] cu paginile de brand din turism, zilele de marţi şi miercuri sunt cele mai potrivite, plus intervale specifice din timpul fiecărei zilei a […]

Comentează