MANAFU*

Abonamente Evensys

Job pentru un om de comunicare

Organizatia Hope and Homes for Children Romania cauta un om de comunicare “care să-i spună, cu talent și cu pasiune, povestea”, dupa cum am citit pe blogul lui Dragos Bucurenci. Cred ca e o ocazie buna pentru cineva pasionat de comunicare si fapte bune. Cateva detalii gasiti la Dragos.

Doneaza pentru Japonia!

Probabil multi gandesc ca Japonia nu are nevoie de donatii, fiind o super-putere economica. Cred ca o donatie este mai intai o dovada de solidaritate si apoi un ajutor real pentru cei care chiar au nevoie in aceste momente. Puteti dona catre Crucea Rosie US folosind QR code-ul de mai sus sau la Crucea Rosie Romania, urmand informatiile de aici.

Social Media Prime Time in Romania

Social Media Prime Time Survey 2010 View more presentations from Cristian Manafu La finalul anului trecut, lansam pe blog “provocarea” Social Media Prime Time, un sondaj online prin care vroiam sa aflu cand intra pe bloguri, Twitter si Facebook utilizatorii romani si cat timp petrec. A fost un simplu chestionar online, fara o metodologie anume, de aceea rezultatele nu trebuie considerate reprezentative la nivel national. Insa au rol orientativ si ne pot da o mica idee despre comportamentul oamenilor in Mai mult ››

Niste bloggeri la ApropoTV

Nu stiu daca a exersat, nu stiu daca a practicat, dar Cabral ar fi foarte bun pentru stand-up comedy. Mai ales daca il starnesti sa vorbeasca despre masini. Iata o mica parte din ce ne-a aratat la filmarile pentru editia ApropoTV de aceasta saptamana. Poate Andi va da candva tot materialul cu Cabral. E foarte tare. Pana atunci, va invit sa urmariti emisunea de duminica. Niste bloggeri vorbesc despre reclamele auto.