MANAFU*

Abonamente Evensys

eMag si-a lansat mobisite-ul!

Aplicatiile sunt pentru marketingul mobil ca Facebook pentru social media. Toata lumea alearga dupa ambele, sunt la moda si se bucura de cel mai bun PR. Insa daca in social media multi nu mai pot trai fara Facebook, in mobile marketing, multi ar trai mai bine cu mobile web. Iar eMag este un bun exemplu in acest sens, cel mai mare magazin online din Romania lansand ieri versiunea pentru telefonul mobil.

Lasand la o parte pionieratul pe care il face eMag cu acest mobisite in zona comertului online si nu numai, am apreciat mult implicarea utilizatorilor. In cele doua saptamani de testare s-au inscris peste 3.000 de persoane intersate sa ofere o parere despre  m.eMag.ro. Probabil e cea mai isteata cale prin care poti afla ce isi doresc clientii pe mobil si sa vii intampinarea asteptarile.

Mie mi-a placut ce am gasit. Ramane insa sa vad cum se va comporta la prima folosire adevarata.

Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare la eMag, va prezenta mobisite-ul si tot procesul urmat pana la lansare, pe 5 mai, la Mobile Marketing Conference.

2 comentarii

  1. Andrei M. says:

    de miscat se misca foarte rapid printr-o retea wireless, designul mi se pare simplu si asta e bine, iar odata autentificat, comenzile decurg rapid.

    Totusi am rezervele mele, cineva care vrea sa caute mult pe site si sa citeasca review-uri nu va sta sa-si strice ochii intr-un smartphone. Site-ul e bun cand deja stii ce vrei sau cand pur si simplu te plictisesti si vrei sa cauti vreo 5-10 minute sa vezi ce-i la oferta

  2. cristina says:

    Dupa parerea mea , acest mobsite este o modalitate avantajoasa de cauta mai repede si mai simplu ceea ce ne-ar interesa.

Comentează