MANAFU*

Abonamente Evensys

Cinci ani de Evensys


Pe 9 mai 2006, Evensys organiza primul sau eveniment, Marketing360, in colaborare cu New Media Agency, companie condusa la acea vreme de Alin Zainescu si ulterior cumparata de The Group. Peste 400 de persoane au participat la conferinta, toate locurile disponibile fiind epuizate cu o saptamana inainte.

Marketing360 a fost “scanteia” care a declansat o serie lunga de evenimente de marketing, comunicare si Internet. Si nu numai. Ne-am dus cu evenimentele si in alte domenii precum real estate, retail, finante, hospitalitate, investitii. Cred ca in acest moment Evensys are cel mai mare portofoliu de conferinte de business pe piata.

Au fost cinci ani in care am imbogatit piata de conferinte de business. Am venit cu multe premiere pe piata, am abordat subiecte noi si actuale, am lansat evenimente in domenii care sunt inca la inceputul dezvoltarii, dar au potential mare in viitor.

Pe langa conferinte, avem o lunga lista de proiecte dezvoltate pentru branduri, care au sustinut obiectivele lor si au oferit un alt mod de interactiune cu publicurile interesate. Au fost multe companii, mari jucatori pe piata locala, care s-au asociat cu noi si au sustinut ideile noastre. Le multumesc tuturor. Si participantilor la evenimente pentru incredere si interes.

Evensys a fost fondata de partenerele mele Dana si Valentina. Eu m-am alaturat echipei sase luni mai tarziu. Am mai vorbit despre inceputurile Evensys si dezvoltarea ulterioara intr-un interviu cu Vlad Stan.

Fotografiile de mai sus sunt de la Marketing360. Nu am numarat pana acum cate evenimente am facut. Cine sa se opreasca sa le numere?! Noi am privit inainte si am cautat in fiecare zi noi oportunitati.

 

8 comentarii

  1. La multi ani si multe evenimente! La multi si sa aveti putere si entuziasm sa mergeti mereu, mereu inainte!

  2. Felicitari Cristi, pentru 5 ani de chin 🙂

    Este momentul sa o lasi si tu mai moale acum, si sa incepi sa gusti viata.

  3. Haotik says:

    Multi ani inainte plini de evenimente bune.

  4. Adu says:

    Felicitari si la mai mare!

  5. Bleau says:

    Felicitari Cristi pentru toate evenimentele si realizarile de pana acum si succes in continuare 🙂

  6. Manuel says:

    Lamulti ani si felicitari!

  7. […] 5 ani de Evensys, iata cum a inceput totul aici si mai […]

  8. […] 5 ani de Evensys, iata cum a inceput totul aici si mai […]

Comentează