MANAFU*

Abonamente Evensys

Te invit la o petrecere tare!

Cu cei mai multi oameni care citesc acest blog m-am vazut la evenimentele mele, la RoBlogFest si Social Media Summit ori am conversat online. Si mi-a placut ca, in unele ocazii, am iesit apoi la o bere. E o ocazie buna sa ii vezi pe oameni relaxati. Vreau acum sa invit 10 persoane la petrecerea Desperados de pe 12 mai. Va fi intr-o hala, incepe la 21.30 si ni se pregatesc multe surprize.

Chiar vreau sa ma intalnesc acolo cu multi cunoscuti din online, cu cititori ai blogului, si sa petrecem o seara placuta la un eveniment care sper sa ne uimeasca dupa cum promite. Petrecerile Desperados au loc in fabrici dezafectate, vin cu animatori, tattoo artists, trupe la moda, acrobatii, reptile (ieri m-am trezit cu o soparla la birou!!) si alte senzatii tari. Brand-ul se promoveaza sub ideea: “unleash the wild side of fun”.

Cum ajung la petrecere?
Varianta 1: Poti primi una din cele 10 invitatii (duble) pe blogul meu. Te provoc insa la un mic joc. De fapt, te invit sa raspunzi la o intrebare (in comentarii): Cum ar arata cea mai tare petrecere din social media (si oprtional, cu ce alti bloggeri ai vrea sa petreci)? Conteaza foarte mult cum vezi tu aceasta petrecere, cum s-ar desfasura si de ce ar fi ea cea mai tare idee de petrecere legata de social media. Data limita: marti, 10 mai, (17.00).

Varianta 2: Participi la jocul de pe site-ul Desperados. Mai erau 60 de invitatii cand am scris eu postul!

Desperados este berea cu aroma de tequila. Dar banuiesc ca stiati asta deja!

19 comentarii

  1. iYli says:

    Imi vine in minte un banc:
    Un cioban pe munte tragea cu nesat dintr-o tigare si se gandea la o iubita din tinerete; a omorat o musca pe picior.
    Concluzia ciobanului a fost ca are o viata dura: sex, droguri, violenta?!

    Petrecerea ideala intre oameni din online? Adu oamenii si petrecerea iese de la sine! Si da-mi si mie, te rog o invitatie sa fiu printre ei! 🙂

  2. zvera says:

    Aleg varianta 1. Petrecerea din mintea mea ar fi cel mai misto asa: live improptu singing + lots of booze + inspiration of the spot + free spirit. Sincer, as putea sa cant cu oricine (chiar cu rasul lui Piticu) vine cu un pahar de vin bun sau bere (de care imi place mie), inclusiv cover-uri sau stuff inventate pe loc; as fi DJ si accepta cu bucurie propunerile muzicale ale altor bloggeri DJ on the spot. Si sa tina pana la pranz, desigur! Care pranz sa fie luat la iarba verde, langa Baneasa.

  3. Cred ca o petrecere ideala cu oamenii din social media ar seamana cu una din The Hangover. Petrecere cu mult alcool din care sa nu-ti mai amintesti ce-ai facut in seara din urma. Doar ca ai petrecut cu niste oameni geniali.

    De numit bloggeri nu e nevoie, oricum multi tin la distractie, asa ca de ce sa fac discriminari. Sa vina toti.

  4. dan necsa says:

    Asa cum ma stii, adica un petrecaret infocat, nu am cum sa nu ma arunc dupa o invitatie!:D

    Cum ar arata cea mai tare petrecere din social media (si optional, cu ce alti bloggeri ai vrea sa petreci)? Intr-un avion! Nume? Vezi lista aici:http://twitter.com/#!/dannecsa/followers 😀

  5. alina says:

    Ca prea toata lumea se stie cu toata lumea mai bine facem o petrecere mascata. La modul cel mai serios, deghizare sa nu te recunoasca nimeni. Cristi, tu cum te-ai imbraca?
    Si ca sa fie mai interesant cu placute si etichete respectand sm – cu 140 de caractere, cu like-uri si retweet-uri. Si castiga cine are mai multe..

  6. Papen says:

    Eu m-am miscat mai repede 🙂 adica am luat invitatie din joc, deeci ne vedem acolo 🙂

  7. Ihearlights says:

    Bun, zice-se ca sunt un party ppl, asa ca o petrecere excelenta trebuie sa contina asa:
    1. Ma gandesc la o petrecere cu spuma. Bubbles party.
    2. Ca sa iasa excelent, il chemi pe Tudoran cu gasca sa cante.
    3. Apoi il chemi pe Injineru sa faca stand-up commedy.
    4. Ca sa ii dam tenta de online, comanzi berea prin tweet (musai ca ospatarii sa cunoasca oamenii de acolo dupa id-ul de twitter.

    Apai, de veni poate sa vina oricine, ca toti oamenii din blogosfera (cu mici exceptii) is grozavi.

  8. Razvan says:

    Multumesc pentru pont. Am primit doua invitatii si un cod pe telefonul mobil. See you there… Poate ciocnim si o Desperados.

  9. Blogatu says:

    Ar fi obligatoriu o petrecere la care Blogatu, adica eu, ar tine un speech despre… orice.

  10. ok, da vestea mai departe!

  11. da, asta asa e! deci vii la Desperados?

  12. Blogatu says:

    Acum serios. O petrecere reusita a onlinerilor este una la care se acorda premii tuturor, indiferent ca este vorba despre sticle de bere sau gadget-uri foarte scumpe.

  13. Blogatu says:

    De venit vin 🙂

  14. Blogatu says:

    Sa dureze pana dimineata, sa prind trenul 🙂

  15. Majoritatea comentati aici si vreti sa pareti ontopic desii comentati doar pentru a da lumea click pe voi sa intre pe blog. Eu zic pe fata, da click pe nick meu sa citesti un blog TARE! Wow, ce modest sunt.

  16. Ligia Adam says:

    pai dupa experienta recenta in campania Redescopera Romania cred ca cea mai misto petrecere pentru oamenii din social media nu ar fi o petrecere inteleasa in sensul ei clasic, ci o petrecere a timpului impreuna sub forma unui team building de cateva zile cu vreo 20-30 de oameni, cu tot felul de activitati specifice, jocuri online-aristice, schimbari de mini echipe si alte cele. Cineva chiar ar trebui sa faca asta 🙂

  17. Haotik says:

    Cum ar fi cea mai tare petrecere pentru oamenii din Social Media?

    Oamenii astia stau conectati tot timpul pe twitter, facebook, si bloguri. Deci ma gandesc ca daca ei sunt tot timpul acolo de ce nu am aduce la o petrecere facebook-ul, twitterul si social media peste ei.

    20 de proiectoare, pe fiecare o proiectie diferita, pe fiecare proiector o alta proiectie odata la 5-10 minute. Astfe cred ca e loc de pus acolo contul de twiiter si de facebook al fiecarui invitat. Mai mult QR coduri pe pereti cu linkuri catre blogurile lor,

    Pentru ca sunt conectati mereu, au nevoie de gadgeturi pentru asta, deci e clar ca le place tehnologia, si atunci vreau sa vad si lasere, efecte speciale, fum, spuma, orice de ar putea muta petrecere cu 100 de ani in viitor, sau macar cu 10 ani. Din loc in loc terminale de unde sa poti posta pe FB sau Twitter mesaje.

    Un rau de bere, adica o macheta frumoasa cu un munte gen vulcan asa si din care sa curga berea pe un rau, iar copacii sa fie acoperiti cu “cupole” de sticla, Adica halbele pregatite pentru invitati. Cred ca merg in “padurile” respective puse si micile soparle Gecko.

    Fiind vorba de un depozit destul de mare ma gandesc ca ar merge si o tiroliana sau orice alceva ce are legatura cu sporturile extreme, sau o piscina plina cu bere.

    Chiar si eu care nu-s mare consumator de bauturi alcolice visez sa fac o baie in bere, si cred eu ca face bine la ten.

    Daca nu asa, o cascada de 2-3 metri inaltime in care sa curba berea in spume, cred ca se poate aranja si asta. Nu foarte mare dar frumos aranjata ca o locatie salbatica ca cea in care traiesc soparlele.

  18. Dumitriu Bianca says:

    Cea mai frumoasa petrecere pentru social media ar fi cea la care toata lumea ar trebui sa vina cu un obiect vechi drag si sa-l dea la schimb cu cel mai frumos zambet pe care-l vede la petrecere.
    p.s obligatoriu sa se consume vin si sa se asculte muzica buna.
    p.s 2- fiecare invitat sa spuna macar un nume sonor pentru care si-a dorit sa vina la petrecere:)
    ps. 3 locul sa fie ( daca se poate) in aer liber

  19. Cum ar arata cea mai tare petrecere din social media (si optional, cu ce alti bloggeri ai vrea sa petreci)?

    hmm.. pai sa zic, cam asa : pe o insula pustie, cu toti oamenii faini (bloggeri, twitter-isti, facebook-isti, social media people) si cu multa bere Desperados, sa dureze cat mai mult – 3/6 zile daca se poate :X …. muzica sa fie de toate genurile, sa aiba loc activitati de indemanare, activitati fizice, concursuri pe diverse teme …. si la sfarsitul party-ului sa aiba loc mai multe discursuri( din partea organizatorilo,a sponsorilor, a celor mai cunoscuti oameni de prin onlineu` Romanesc ) si cam atat 😀

Comentează