MANAFU*

Abonamente Evensys

O chestie de senzatie

Deja lumea se obisnuieste cu mine si cu obsesia mea pentru design, asa ca nu cred ca o sa sara nimeni in sus daca spun ca HTC Sensation ar fi aratat mai bine cu un ecran de 4 inci si un capac pe spate simplu, dintr-o singura bucata. Cum ziceam, chestie de gust, nu sariti (iar) in sus!

Nu ma pot obisnui cu telefoanele cu ecrane de 4,3 inci. E ceva la ele care nu se leaga la mine in utilizarea cotidiana. E ca si cum ai avea in mana o cutie de RedBull la 0,5 l (exista, am vazut). Ar fi ceva ciudat. Dar sigur e o chestie de obisnuinta.

In rest, daca treci peste astfel de “obsesii”, terminalul e o chestie de senzatie, ca sa ii parafrazez numele. Imi place mult ecranul Super-LCD cu rezolutie qHD. Iar o chestie (de gust) la care ma uit la un telefon. Si camera de 8 MP e o veste foarte buna. In rest, pentru “ingineri”, cum spun eu, detaliile importante sunt deja obisnuita interfata HTC Sense, Android 2.3 si procesorul dual-core de 1,2 GHz.

HTC Sensation este comercializat exclusiv timp de o luna (daca am inteles bine) de catre Vodafone, unde atat noii clienti, cat si cei existenti il pot achizitiona la preturi pornind de la 139 Euro (TVA inclus). Detalii aici.

Ma uitam la un review comparativ HTC Sensation si Samsung Galaxy S II si ma intrebam pe care dintre cele doua l-as fi ales. Cred ca as fi mers pe Sensation.

9 comentarii

  1. Claudiu says:

    Salut. “un capac pe spate simplu, dintr-o singura bucata” incepe sa “scartaie” la un moment dat…pentru ca bucatile mici de plastic incep sa se uzeze. HTC a schimbat spatele la mai multe telefoane… modelul asta cu un capac mic in partea de jos prin care sa ai acces la baterie/sim/SD e solutia pentru “scartait”. Mi se pare mult mai “legat” asa.

  2. acsel says:

    Telefonul se gaseste si la eMag, deci nu e exclusivitate Vodafone.
    http://bit.ly/izzRFL (aff)

  3. Adi says:

    Ai face alegerea asta doar daca ai fi platit de vodafone pentru acest advertorial. Oh, wait…

  4. Toate materialele sponsorizate de pe acest blog sunt marcate. Dupa cum bine stii, Sensation a fost lansat ieri, iar informatia a circulat in toata media.

    Altfel, sper ca esti de acord cu mine cand spun ca gusturile nu se disputa!

  5. Robertworld says:

    Pana acum ceva timp Samsung era vazut ca o firma degradata, dar de cand Galaxya i-a dat-o peste nas Iphone-ului, toti il vad ca pe regele smartphone. Si eu as merge tot pe HTC….am o retinere fata de samsung, iar HTC imi inspira mai multa incredere.

  6. MIhai says:

    poate o sa sarim (iar) in jos la urmatoarea chestie de senzatie.

  7. E greu cu licentele asta! Dar, hei, Mihai, tu esti cel mai bun!

  8. Mihai says:

    dimpotriva, sunt asa de prost ca nu-mi vine nici mie sa cred cateodata. dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.
    n-am vrut sa ma dau rotund, dar pana una alta esti formator de opinie si ai o datorie morala cel putin sa te exprimi corect gramatical. sincer, sunt satul de formulari gen “inchide-ti, da-ti (exprimarea fiind la persoana a doua, plural), am-i (imi, adica “imi dati va rog o coada de matura?…).
    una peste alta sunt 2 lesbiene pan’ la urma si ai posturi bune, subiecte ok (fata de majoritatea frustratilor care se pretind A blogger) ai o exprimare usoara si placuta. dar si tu gresesti si e datorita noastra, a alora care te citim, sa te “intepam” din cand in cand.

  9. Mihai, oamenii mai gresesc, mai publica si cum le vine la gura sau cum vorbesc curent. Putem invoca mereu licenta poetica sau graba. Cred insa ca cei mai multi au prins ideea.

    Altfel, am facut blogul pentru a furniza informatii care intr-o anume masura pot ajuta la formarea opiniilor. ‘Formator de opinie’ e o expresie overrated, daca ma intrebi pe mine.

Comentează