MANAFU*

Abonamente Evensys

InvesTEAM.ro, platforma de investitii virtuale

Social media si si in general tot ce tine de conceptul web 2.0 pot juca un rol important in a schimba perceptii, a educa, a duce catre mari mase un mesaj nou. Acesta este si motivul pentru care mi-a placut foarte mult ideea din spatele InvesTEAM.ro, platforma de testare a investitiilor in fonduri mutuale, lansata de Certinvest. Pe o piata care isi revine dupa mai bine de doi ani de turbulente, un astfel de proiect online este mai mult decat Mai mult ››

Noul antreprenor

Am scris mai putin anul acesta despre antreprenori, insa nu am fost departe de antreprenoriat. Pana la noi vesti despre start-up-uri din partea mea, va invit sa cititi articolul din revista Biz dedicat intreprinzatorilor si nu doar pentru ca e deschis de Vlad Stan, ci si pentru tipologiile identificate de jurnalisti. Si ca sa va “ofer” totusi ceva de la mine, astazi in partea a doua a Women On Web se va discuta despre proiecte web. Puteti urmari online prezentarile.

Cum faci fata atacului unui troll?

Credeam ca am inschis subiectul trolls & haters, dar am vazut pe Twitter trimiterea catre articol din Time si un reportaj Fox News despre trolls si trolling. Daca nu aveti rabdare sa vedeti pana la capat clipul de mai sus, raspunsul la intrebarea din titlu este: “Nimic, nu faceti nimic! Sunt mari sanse ca troll-ul nebagat in seama sa isi mute atentia catre altcineva!”. Cum comentati?

O chestie de senzatie

Deja lumea se obisnuieste cu mine si cu obsesia mea pentru design, asa ca nu cred ca o sa sara nimeni in sus daca spun ca HTC Sensation ar fi aratat mai bine cu un ecran de 4 inci si un capac pe spate simplu, dintr-o singura bucata. Cum ziceam, chestie de gust, nu sariti (iar) in sus!