MANAFU*

Abonamente Evensys

Ofer 5 invitatii la concertul Bon Jovi si compilatii cu muzica lor

Bon Jovi va fi de departe cel mai mare concert al anului in Romania, iar eu vreau sa ofer unei persoane active in online 5 invitatii. Da, toate cinci se duc la un singur om. Iar el poate merge la concert impreuna cu 4 prieteni. Biletele si alte premii tari sunt oferite de Vodafone, partenerul principal al concertului.

Ce e de facut?
Daca ai un blog scrie un post si spune acolo cu ce alti bloggeri vrei sa mergi la concert. Pune si link spre ei. Daca esti doar pe Facebook, scrie pe Wall si pune un tag pe numele lor. Iar daca esti mai activ pe Twitter, e foarte simplu. Scrie “Vreau sa merg concertul la Bon Jovi cu @username prieten 1, @username prieten 2, @username prieten 3, @username prieten 4”.

Dupa ce ai postat intr-un singur loc (nu poti posta pe toate platformele), lasa in comentarii, in acest post, link-ul spre postul pe blog, spre tweet sau spre mesajul de pe wall.

Ce castig?
Dupa cum spuneam, cineva va lua cele 5 bilete. Dar mai am inca alte 9 premii:

 • 3 x USB stick, editie limitata, ce contine 30 de hituri si 17 clipuri.
 • 6 x CD Greatest Hits, cu 16 hituri si 2 single-uri exclusive.

Vrei inca o sansa pentru invitatii gratuite?
Concertul Bon Jovi face parte din seria de evenimente Vodafone Best Music. Operatorul ofera alte invitatii intr-o aplicatie speciala pe pagina sa de Facebook.

Oferta mea este valabila pana la finalul zilei de 5 iulie. Pe 6 iulie, voi anunta cine va primi biletele si cine va lua muzica. Succes!

86 comentarii

 1. Suzana Grigoras says:

  Iata si profilul meu cu tag-urile aferente. Sper sa am bafta la cisterna sau macar la car!

  http://www.facebook.com/profile.php?id=1144295429

 2. Kriogen says:

  Iata ca am scris si eu. Sa vedem, poate am bafta 🙂
  http://kriogen.name/eu-chiar-vreau-sa-merg-la-bon-jovi/

 3. Denisa says:

  Ce a declansat in mine posibilitatea de a merge la concertul lui Bon Jovi:) http://1001decuvinte.blogspot.com/2011/07/i-just-want-to-live-while-im-alive.html

 4. Am anuntat castigatorii pachetului de premii. Multumesc tuturor participantilor!

 5. Denisa says:

  Si eu multumesc! 🙂

Comentează