MANAFU*

Abonamente Evensys

Saptamana viitoare ne vedem la Marketing360

Pe 21 si 22 iunie, la JW Marriott, organizez Marketing360, conferinta traditionala de marketing si advertising, ce isi propune sa ofere cateva idei noi in cele doua zile de conferinte si seminarii. Ca in fiecare an, tinem cont de evolutia pietei locale si cautam cat mai mult sa ne adaptam tematica la asteptarile participantilor. Iata ce va propunem:

IDEI CONCRETE
Mergem foarte direct anul acest, cu sprijinul speakerilor, pe teme de larg interes in marketing si advertising, pentru a oferi cateva solutii si mai multe idei comunitatii de marketing.

UN INVITAT INTERNATIONAL
Ne bucuram de prezenta lui Adam Nunn, CEE Account Director la PHD Media, omul responsabil cu coordonarea departamentului de media din cadrul Unilever in mai multe piete din Europe Centrala si de Est.

MARKETING ACTUAL
Vom avea o sesiune foarte puternica despre “marketingul actual”,  despre ce putem face astazi pentru a ne diferentia, cu noi perspective pentru oamenii de marketing si advertising.

2 WORKSHOP-URI INEDITE
In a doua zi a evenimentului, am programat doua workshop-uri pe doua teme actuale: Digital Marketing si Marketing to Women.

CANNES PREDICTIONS
Evenimentul ajuns la cea de-a 10-a editie in Romania se adreseaza tuturor celor care vor sa-si testeze talentul si intuitia in a sesiza executiile cu cele mai mari sanse de a castiga la festivalul de publicitate.

4 comentarii

  1. karmapolice says:

    off topic-te rog ajuta-ma si pe mine cu o informatie-eu pe blogul meu preiau materiale si de pe alte bloguri-intotdeauna cu numele sursei si link, si de obicei oamenii imi multumesc si ne imprietenim
    azi am avut pe cineva care f nervoasa mi-a spus ca ma da in judecata pt ca am indraznit sa iau(o reteta) de pe blogul ei-era cu numele sursei si link
    care mai este legea in romania?
    multumesc

  2. cred ca poti prelua un anumit numar de caractere conform unor intelegeri intre anumiti publisheri online. nu stiu exact legea, vezi pe legi-internet.ro.

    altfel, am auzit ca cea mai mare batalie intre bloggeri nu e in categoria A-List & Haters, ci in cea a food bloggers. totul porneste de la… retete!

  3. karmapolice says:

    multumesc mult

  4. ruxa says:

    500 de caractere e varianta acceptata de publisheri. Dar unii permit si mai mult. Oricum, decent e sa intrebi daca poti prelua un articol deja publicat – sau o parte – si pe blogul tau. Nu cred ca zice cineva nu, mai ales daca precizezi sursa.

Comentează