MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai sa socializam offline!

A fost si al doilea Picnic by Foto Union. Am stat de data aceasta sase ore si nu imi venea sa plec acasa. M-as fi lasat uitat la umbra unor mici copaci pana seara tarzu, de unde as fi plecat direct la Bestfest.

La primul am stat trei ore si ma gandesc ca, dupa cel de azi, la urmatorul probabil vom sta toata ziua. E o experienta placuta sa interactionezi cu oameni din online si din afara lui, sa imparti in grup ce ai adus si mai ales sa te relaxezi. Nu e ceva nou, stiu. Se pare insa ca am uitat de ea fiind uitati in fata monitoarelor. Cel putin eu.

De cateva saptamani, am pornit impreuna cu Victor si Costin un fel de beermeet, la care mai vin si alti oameni din online. Primele doua au avut loc la Beer O’Clock, unde mai am de incercat multe beri. Urmatorul probabil va fi in Crangasi, nu stiu exact unde, ne-a invitat cineva pe Twitter. Probabil ar fi o alta experienta interesanta sa raspundem la asemenea invitatii.

Aseara am fost la Rock the City. Am vazut foarte putini cunoscuti, mai putini ca la orice alt concert. Mi-ar fi placut sa intalnesc mai multi. Iese distractia mai mare. La Sting insa a fost ca la un eveniment de Internet. Multi cunoscuti.

Ce vreau sa spun de fapt este ca noi cei din online ne intalnim in cateva ocazii pe an si in general socializam pe bloguri, Twitter, Facebook. Legaturile intre noi se pot strange mult mai mult in offline, la astfel de “evenimente”.

Urmeaza concertul Bon Jovi, un nou prilej de reuniune. Cum ofer alaturi de Cabral, Zoso, Simona Tache si Florin Grozea o serie de invitatii, ma gandesc ca toti cei care le vor primi se pot intalni intr-o mare gasca la concert.

Comentează