MANAFU*

Abonamente Evensys

Prodigy la Rock the City

Merg la sala de cateva luni, dar nu am reusit niciodata sa ard atatea calorii si sa imi solicit corpul ca aseara la concertul The Prodigy. A fost concertul la care “am muncit” cel mai mult! Si nu numai eu, aproape toata multime. Concertul a fost scurt, intens si cel mai bun mod de a te descarca dupa o saptamana de munca inainte de un weekend de odihna (Aiurea, diseara e Mika la Bestfest!).

Spuneam si pe Twitter, in timpul concertului, ca mi s-a parut impresionant sa vad mii de oameni cum se lasa in jos si apoi sar cu putere strigand versurile Prodigy. Am o febra musculara!!!

5 comentarii

  1. Super tare! Imi aduc si eu aminte de la petrecerile de acum cativa ani cand Prodigy rasuna cu putere in apartamentele noastre micute de bloc.

    In acele apartamente ma aflam si eu pe atunci 🙂 si recunosc ca a doua zi dupa o astfel de petrecere … febra musculara e putin spus :)!

  2. aurel says:

    Da, a fost un concert nemaipomenit cu toate ca au avut la un moment dat mici probleme tehnice. Eu a trebuit sa ma decid daca sa merg la Skunk Anansie sau la Prodigy. Se pare ca am facut alegerea buna.

  3. Danyzus says:

    Mie imi pare rau ca nu m-am ingramadit la nici un concert de genul asta, desi mi-ar fi placut la nebunie Prodigy.

  4. Marian says:

    I-am ratat de data asta, dar m-am bucurat de experienta unui concert The Prodigy la Peninsula acum 2 ani 🙂 Este unul dintre concertele pe care le-as revedea oricand, alaturi de Rammstein si Faithless (pacat ca s-au despartit)…

  5. […] Punctul culminant al concertului The Prodigy de la Bucuresti a fost in timpul melodiei “Smack My Bitch Up”, atunci cand toti spectatorii s-au lasat pe vine (la indemnul solistului trupei), iar atunci cand a inceput refrenul.. toti s-au ridicat… creand un efect de explozie de energie. Eu stiam “schema” de acum doi ani de la Peninsula, dar l-am vazut pe Manafu foarte impresionat de intensitatea concertului. […]

Comentează